USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани плутають фонтани зі смітниками

12 Листопада 2013 13:04
Мешканці міста плутають фонтани зі смітниками, - вважає перший заступник міського голови Святослав Кравчук.

«Я прошу, Іван Євгенович, хай почистять фонтани, бо наші люди крім смітників, вважають, що фонтани теж смітники. Нехай хоча б раз в тиждень поприбирають, щоб там було чисто більш-менш», - звернувся він під час оперативної наради, що відбулася 12 листопада, до директора департаменту ЖКГ Луцької міської ради Івана Кубіцького.

Також він звернув увагу на те, що лучани вигулюють собак та смітять на території меморіального комплексу «Вічна слава».

«На меморіалі, тільки Кубіцький прибрав в неділю, пляшки з-під алкоголю, пива. Вчора, у понеділок – знову те ж саме. Знову біля тих самих лавочок пляшки з-під пива валяються, обгортки і все інше. Що, другого місця вже немає? Вже взагалі совісті в людей немає, це ж центр міста. Мало того, що на меморіалі собак вигулюють, так ще й там розпивають повним ходом. Це ж центр міста, там патрулі усі ходять. Невже важко одного-другого взяти за барки та притягнути?», - обурився Святослав Кравчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
нн Показати IP 12 Листопада 2013 13:16
наші люди -свині. Як кидаєте -не забудьте хрюкнути. Так і вдома свинячать дурість в голові і хочеться щось зробити назло
Люди не свині - В ВСЬОМУ ВИНЕН АЛКОГОЛЬ!!!! до нн Показати IP 12 Листопада 2013 15:33
Клята алко-зараза уразила українців. От тому і живемо в такій ж*пі, бо всі бухають кругом, п"яні повертаються вночі з п'янок-гулянок, сцють і блюють в ліфті, засер*ють під"їзди, а потім всі дивуються, чого бардак кругом такий! Кляті алканафти придумали собі "священний напиток", і тичуть те лайно всім "випий з нами", "ти мєня уважаєш", і ніяке свято без того лайна не обходить, "освячують" тим спиртовим лайном все - від весілля до похорону... потім сідають п"яні за руль, калічать і убивають людей... Замість того, щоб вкладати гроші в родину, в зручний побут, то пропивають, прогулюють все на тупих п'янках-гулянках, і попридумували дебільних прикмет "на коня", "за здоров'я" - а насправді тільки біда і болячки від того бухла! Не буде в цій проклятій країні порядку доки алкоголь має такий "культурний вплив" на всі явища! =========== Більшість злочинів в Україні скоюється у стані алкогольного сп'яніння ============== СКАЖЕМО НІ ДЕГЕНЕРАТИВНИМ "ЦІННОСТЯМ"!!!!
лорик Показати IP 12 Листопада 2013 13:20
треба камери ставити. І вішати фото -заслужених "свиней " Луцька. Таке може робити тільки бидло або невиховані люди в яких і вдома немає порядку.
Вася Показати IP 12 Листопада 2013 13:21
а шо будуть комунальні служби робити? дахи не ремонтують ше й прибирати не хочуть.
кеша Показати IP 12 Листопада 2013 13:41
Вася, є елементарні норми порядності і шани до тих, хто похований на цьому меморіалі, чиї прізвища там вибиті на граніті. Це завдяки їм наша потолоч вигулює там собак, смокче засмарканими носами пиво, а не ішачить на німака .
Рома до кеша Показати IP 12 Листопада 2013 13:52
Ще й як ішачить. Після вигулу собаки і півасіка на меморіалі, це бидло іде на роботу на "Кромберг і Шуберт". Іронія долі, чи не так?
Олександр Показати IP 12 Листопада 2013 14:47
Шановні, це не бидло там свинячить, це наша майбутня надія і еліта із гуртожитку університету, яка у вечірні часи там прогулюється перед сном. Так навчили їх тато з мамою і навчають у вищому навчальному закладі. Відірвались від домашньої опіки і вважають, що їм все можна бо вони в чужому місті і їх ніхто не знає. А про ВВВ вони вже нічого не знають, бо не так вже і багато залишилось ветеранів.
Женік Показати IP 12 Листопада 2013 14:50
Усі кидають сміття. Всі ж не можуть бути порядними, так само як і усі не можуть бути багатими. Місто треба прибирати. А кидати сміття будуть це треба привчати ше вдома батькам . А горбатого могила виправить
пляшки з-під алкоголю, пива - В ВСЬОМУ ВИНЕН АЛКОГОЛЬ!!!! Показати IP 12 Листопада 2013 15:35
Клята алко-зараза уразила українців. От тому і живемо в такій ж*пі, бо всі бухають кругом, п"яні повертаються вночі з п'янок-гулянок, сцють і блюють в ліфті, засер*ють під"їзди, а потім всі дивуються, чого бардак кругом такий! Кляті алканафти придумали собі "священний напиток", і тичуть те лайно всім "випий з нами", "ти мєня уважаєш", і ніяке свято без того лайна не обходить, "освячують" тим спиртовим лайном все - від весілля до похорону... потім сідають п"яні за руль, калічать і убивають людей... Замість того, щоб вкладати гроші в родину, в зручний побут, то пропивають, прогулюють все на тупих п'янках-гулянках, і попридумували дебільних прикмет "на коня", "за здоров'я" - а насправді тільки біда і болячки від того бухла! Не буде в цій країні порядку доки алкоголь має такий "культурний вплив" на всі явища! =========== Більшість злочинів в Україні скоюється у стані алкогольного сп'яніння ============== СКАЖЕМО НІ ДЕГЕНЕРАТИВНИМ "ЦІННОСТЯМ"!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus