USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Луцька влада дійде до Теремнівських ставків і, може, їх розчистить

13 Серпня 2013 12:05
Насамперед, треба відремонтувати школи, що постраждали внаслідок зливи 30 липня. На цьому наголосив під час оперативної наради 13 серпня Луцький міський голова Микола Романюк.
Найбільше постраждала внаслідок зливи у Луцьку 30 липня 7 школа. Тут, крім даху, ще й намокли електроприлади.
«Їх ремонтувати немає сенсу. Треба купувати нові. Насамперед, треба до 1 вересня здати їдальню. Нагадаю, що навпроти є 10 їдальня, але це – «крайній» випадок», - зазначив Микола Романюк.
Нагадаємо, що цього року на ремонт шкіл із міського бюджету виділили 7 мільйонів гривень. «Частина з коштів – пропала. Адже ремонти деяких шкіл були до 30 липня, проте пішли на смарку після зливи», - бідкався керівник міста.
«Добре, що розчистили Сапалаївку. Це трохи допомогло – вода йшла в річку. Ми цього року дійдемо до Теремнівських ставків і, може, навіть їх почистимо», - сказав мер.
Луцький міський голова також нарікав на мешканців будинків поблизу Сапалаївки: «Зробили собі каналізацію прямо в річку. Відключити їм воду. Хай приходять до мене».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хозяйка Показати IP 13 Серпня 2013 13:04
Шановні керівники!!!! літо +38С , а вода- де можно покупатись немає, а ремонти ви просто погані "хузяйки", ви те гроші просрали а списали на зливу, 33 квартал весь грязний, позор!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus