USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьке комунальне підприємство розпродаватиме майно

29 Жовтня 2013 12:22
КП «Луцькмістобуд», що потерпає від збитків, планує продати автомобіль та обладнання.

Про надання дозволу на відчуження основних засобів підприємства йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, що відбулося 29 жовтня.

Як повідомив директор КП «Луцькмістобуд» Андрій Маруняк, від початку цього року підприємство потерпає від збитків, процес виготовлення документів із землевпорядкування значно затримується, підприємство має заборгованості з декотрих платежів, за ремонт, витратні матеріали. Для того, щоб не допустити утворення заборгованості із заробітної плати, директор просив депутатів надати дозвіл на продаж автомобіля та обладнання.

«Ситуація складається так, що нам важко конкурувати з приватними підприємствами, у нас найвищі ціни, тому що ми сплачуємо усі податки, а є підприємці, які сплачують лише єдиний податок. Клієнти від нас йдуть», - повідомив директор КП «Луцькмістобуд».

Лунали пропозиції про передачу автомобіля та обладнання іншому комунальному підприємству міста. У такому разі, як зазначив Андрій Маруняк, йому доведеться невдовзі просити кошти у міської ради на погашення заборгованості із заробітної плати. Окрім цього, специфічне геодезичне обладнання не використовуватимуть інші підприємства.

Заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська зазначила, що пропонуватиме депутатам ліквідувати підприємство.

Члени комісії вирішили рекомендувати міській раді надати дозвіл на продаж майна КП «Луцькмістобуд».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus