USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Луцькі маршрути №8 і №10 отримали «2»

14 Серпня 2013 12:21
Роботу дочірного підприємства «Луцьке бюро подорожей та екскурсій» ЗАТ «Волиньтурист», що здійснює перевезення маршрутами №8 і №10, виконком Луцької міської ради визнав незадовільною. Засідання відбулося 14 серпня.
«Ви здійснюєте всього 25% перевезень від запланованого. Це свідчать про те, що ваші автобуси їздять незалежно від вас», - зазначив заступник Луцького міського голови Тарас Яковлєв.
«Ми працюємо вперше на міських перевезеннях і у нас лише 4 скарги», - розповів у звіті директор дочірного підприємства Юрій Мацюк.
«Не важливо, скільки у Вас скарг, важливо, що ви виконуєте план найгірше зі всіх. Погано працює диспетчерська служба», - сказав Тарас Яковлєв.
«Вважати роботу незадовільною і призначити місяць випробувального терміну. За цей час вони мають «довести» план до 80% від запланованого», - резюмував міський голова Микола Романюк.
Також на засіданні міськвиконкому вирішили пустити ще два автобуси на маршрут №15.
А ще маршрутки №4 до 15 листопада їздитимуть на дачні масиви. «Ото попали ми, раз пішли на зустріч, тепер мусимо їздити. Приймається, людей треба довозити до дач», - сказав Микола Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
зацюк Показати IP 14 Серпня 2013 12:29
Мацюк дрывний злодюжка й сраколиз, а не директор.
Читач Показати IP 14 Серпня 2013 12:54
10-ку після 20-00 застати неможливо
Ольга Показати IP 14 Серпня 2013 14:33
Я рахую,що маршрутки повинні їздити до 12-00- це їх гроші. Зробити чергові, як не всі. А то не можна доїхати з нічної зміни додому.Дійсно у 20-00 їх уже нема на маршрутак. А за тролейбуси й говорити не хочеться. Їх уже в 19-00 нема. Це нікому енпотрібний транспорт, який возить пенсіонерів, усіх підрядю Всі пенсіонери поголовно. Цей дибилізм, потрібно припинити. Не всі пенсіонери куплені повинні їздити, а тільки заслужені. Маєш ветерана праці, відробив чесно 40 років і їздиш спокійно. А то поробили групи, покупляли посвідчення і всі больні на голову. Ще й містка рада видає, хто гроші заплатить будним. У них всях пенсії такі, як у всіх , ще й більші за людей хто по 40 років відробив на них, ще й пільги.Оце держава. Страх і горе жити в ній, а де дінешся.Всі ж за кодон не втечуть.
Фея Показати IP 14 Серпня 2013 15:42
Ользі. Ти піди спершу купи групу чи посвідчення. Там онкохворі да діабетчики щороку перекомісію проходять. Ті, хто може купити, то тролей бусом смердячим не їде. На роботу ними не доберешся вчасно, бо якщо не горять, то "роги" гублять. Це дійсно, транспорт для пенсіонерів, які вже своє відбігали. І нехай їздять. Вони того заслужили, щоб хоч за проїзд цією розвалюхою не платити, а по 2 грн для пенсіонера -дорого за проїзд в маршрутці. Доробись до пенсії, заплати за ліки життєвонеобхідні в аптеці, то тобі не лишиться за комунальні послуги заплатити. А жити ,повір, чим далі, то більше хочеться. Довелось одного разу чути, як кондуктор пенсіонерів "гноєм" назвала. Але ж завтра може виявитись, що вона гниліша за них. Ніхто не знає, де його біда жде. Будьте милосердніші до стареньких. Бо на Паску в церкву не доступишся, а йдете туди, думаючи, що після того, як зїв свяченого сам святим став.Бог повинен бути в серці. Бог є любов!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus