USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі муніципали «шкодують» людей поважного віку

30 Вересня 2013 15:39
На зупинках громадського транспорту у Луцьку безкарно покурюють люди, а стовби, будинки та навіть дорожні знаки завішані рекламою. Виправляти всі ці порушення мала б муніципальна дружина, проте її роботу помічають лише окремі громадяни. А про функції такого підрозділу пересічні лучани взагалі тільки чули, інформує ТРК Аверс.

Тим часом, серед обов’язків муніципальної дружини Луцька - охороняти довкілля, контролювати: благоустрій міської території, паркування транспорту, торгівлю в місті, а також здійснювати бесіди з громадяними, які потребують соціального захисту, виявляти самовільне будівництво та вказувати на це владі.

Окрім того вони повинні охороняти пам’ятки історії, культури, архітектури та багато іншого. Проте роботу муніципалів можуть оцінити хіба що жіночки, які торгують на стихійних ринках. Майже всіх представників дружини вони знають в обличчя.

Інспектор відділу муніципальної дружини Олександр Ковтонюк переконує, що свою роботу виконує добре та на «совість». З його слів стихійна торгівля особливо бурхливо процвітає біля Центрального ринку. Тут муніципали чергують щодня, втім штрафують не усіх порушників. Адже, мовляв, з розумінням ставляться до торгашів.

«Торгують пенсіонери по 70-80 років. Тут не стоять люди, які працевлаштовані. Офіційно протокол ми складаємо, маємо повне право, але в більшості випадків то інвалід, і в цьому є дуже велика причина», - зазначив Ковтонюк.

Розказав муніципал і про роботу з рекламою: «Якщо наклеєно, то ми самі мусимо здирати. При можливості можемо встановити особу, яка це встановила, або, саме краще, під час цього адміністративного порушення складається відповідно адміністративний протокол».

Попри те, що дружинники прогулювалися територією Центрального ринку та сусідніми вуличками, ситуація із неправомірно розміщеною рекламою від цього не покращилася. Як було - так і залишилося! Що ж до того, скільки порушників зловили та оштрафували за цей рік, журналістам обіцяли розповісти, але зустріч не відбулася - заступник начальника мініципальної дружини, який пообіцяв дати інтерв’ю за кілька хвилин до зустрічі передумав. Та порадив дочекатись головного дружинника з відпустки, з якої він вийде аж через місяць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 1 Жовтня 2013 18:34
Аверс і сам "обкакався" тай інших обмазюкав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus