USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Луцькі невідкладні допомоги не виїжджатимуть на виклик–нема бензину

29 Листопада 2013 12:12
Автомобілям невідкладної медичної допомоги не вистачає паливно-мастильних матеріалів.
Зі слів депутата міськради Ганни Кравчук, Держказначейство затримує кошти по платіжках, а в борг бензину постачальники не дають.
Про це вона повідомила у своєму запиті під час 48 сесії міськради сьогодні, 29 листопада.
«Платіжки поліклінікам видали, а Держказначейство не пропускає кошти. У борг ніхто пального не дає», - повідомила депутат.
Тож Ганна Кравчук звернулася до депутатів, щоб міська рада втрутилася і вплинула на ситуацію. Інакше, автомобілі не зможуть здійснювати виїзди на виклики до хворих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юрій Показати IP 29 Листопада 2013 16:45
пАкращення вже сьогодні
Сергій Осійчук Показати IP 29 Листопада 2013 17:23
п. Башкаленко і Клімчук Ви вирішуєте щось в області? для чого Вас наділено владою Президентом? гроші для піару на польову кухню на театральному майдані знайшли, а для швидких не можете? то скажіть чесно ми нічого не вирішуємо, а займаємось піаром ПР.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus