USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі паби та ресторани не працюватимуть після 23 години?

23 Жовтня 2013 15:33
Режим роботи з 7 по 23 годину планують встановити для закладів сфери торгівлі, громадського харчування та для вуличних кіосків у Луцьку.

Про це стало відомо під час засідання «круглого столу» щодо обговорення проекту рішення Луцької міської ради «Про внесення змін до рішення міської ради від 23 серпня 2008 року «Про затвердження Правил додержання тиші в громадських місцях на території міста Луцька».

Так, у міськраді повідомили про звернення громадян щодо порушення окремими об’єктами торгівлі норм та законів.

Як наслідок, роботу розважальних закладів та магазинів, що знаходяться безпосередньо у житлових будинках, планують обмежити до 23 години.

Утім, закладам, що знаходяться поза будівлями, де проживають люди, та на автозаправках все-таки дозволять працювати цілодобово. Те ж саме стосується й аптек. Але це – лише за умови відсутності скарг від населення протягом місяця.

Разом із тим, серед обов’язкових вимог - встановлення камер відеоспостереження у нічний час доби, зокрема коли заклади сфери обслуговування функціонують поряд з житловими будинками.

А от працювати з 22 до 8 години нічним клубам, ресторанам та магазинам можна буде лише на підставі рекомендацій координаційної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Андрій Показати IP 23 Жовтня 2013 19:30
Забороніть врешті нічну торівгля в магазині "ВИШЕНЬКА" на вул.Федорова. НАБОЛІЛО! Вся алкашня району збрирається в двори поряд магазину і цілими ночами не дають спати нормальним людям....
Катя Показати IP 24 Жовтня 2013 06:39
Те саме стосуться і "Юрія" на Конякіна. Ввечері страшно за хлібом сходити.
жлоб Показати IP 24 Жовтня 2013 08:17
а бар Меркірій на Соборності? це задниця, таке хлібне місце, десятки голів різного бидлоття збираються там щоночі а потім доганяються в найближчих дворах
ыыы Показати IP 25 Жовтня 2013 12:21
меркурій ще та конюшня,і директор бик горохівський

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus