USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі підприємці готові відстоювати свої права на мітингах

18 Серпня 2010 11:22
Представники малого та середнього бізнесу Луцька звернулися до депутатів Луцької міськради та Волинської облради, аби ті апелювали до центральних органів влади з проханням відкликати проект нового Податкового кодексу.

Таку інформацію 18 серпня під час сесії Луцької міськради озвучив депутат Андрій Козюра.

Він зазначає, що до нього звернулися представники ГО «Волинська обласна організація приватних роботодавців приватної торгівлі та комерційної сфери» із занепокоєнням, що нова редакція значно обмежує їх права.

Бізнесмени кажуть, що проект суперечить національним інтересам України, оскільки абсолютно не відповідає потребам малого та середнього бізнесу, відтак гарантовано призведе до його занепаду.

Новий податковий кодекс не зачіпає інтересів великого капіталу, натомість тисне на малий та середній бізнес і робить його основним наповнювачем державного бюджету. Впровадження нового кодексу повинне бути підкріплене податковими реформами спрямованими на розвиток МСБ, – йдеться у звернені.

Підприємці просять відкликати даний проект, ініціювати проведення податкової реформи, що лібералізує підприємницьку діяльність, а при підготовці нового проекту залучати представників малого та середнього бізнесу.

За словами Козюри, під звернення підписалися 1007 підприємців, які у разі необхідності готові виходити на вулиці з протестами. Звернення до центральних органів влади підтримали 26 депутатів, четверо проголосували проти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волиняка Показати IP 18 Серпня 2010 16:38
Обіцяли податкові канікули,от і зроблять нам тільки вже не канікули а випускний.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus