USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьком пліч-о-пліч пройшли фани «Волині» і «Шахтаря»

23 Липня 2015 19:09
Спільний марш ультрас луцької «Волині» та донецького «Шахтаря» відбувся напередодні матчу між двома командами. Фани спалили чимало піротехніки, проте лише димової – жодних петард та шумових «хлопавок».

Молодики рушили від Замкової площі під стягами команди, дорогою вигукуючи патріотичні гасла: «Слава Україні!», «Вільна, єдина, соборна Україна!», «Схід і Захід – разом!», «Слава Киевской Руси, «новороссия» - со*и» тощо.

До слова, фанати не гребували піротехнікою. Хлопці залюбки палили «фаєри», проте, жоден з них не використовував петард чи інших вибухових пристроїв.

Пройшовши проспектом Волі, ультраси рушили вулицею Шопена. А вже поблизу стадіону «Авангард» розвернули стяги обох команд: луцької «Волині» та донецького «Шахтаря». Запаливши «фаєри» донеччани та волиняни розгорнули банери своїх команд. Після чого разом виконали гімн України та під скандування «Донецьк – це Україна!» під оплески перехожих рушили до входу на стадіон «Авангард».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
вк Показати IP 23 Липня 2015 19:39
Люблю цих молодих людей!!! Украіна просинаеться !!!!!
Анонім Показати IP 23 Липня 2015 20:52
Йой хлопаки, військомат чекає на вас!!!
45 Показати IP 23 Липня 2015 21:41
Эти фанаты, ультрас и пр. - язва на теле любой страны. Эти молодые люди выросли и воспитаны не в духе созидания, а в духе разрушения. Гордиться здесь нечем, страна потеряла тысячи молодых людей, есть конечно молодежь которая будет создавать , строить будущее своей страны. Вот только, увы не эти......
Отто Ларинголог до 45 Показати IP 24 Липня 2015 09:56
многие из ребят побывали в АТО, между прочим, многие и сейчас там и в составе добровольческих батальонов, и в рядах ВСУ, есть парни вернувшиеся с боевыми ранениями. откуда вам знать кем и как воспитаны эти люди? все, что вы можете - это пускать желчь, сидя на диване, в то время как эта молодежь "воспитанная не в духе созидания" собирает помощь воинам АТО, экипирует волынских ребят на передовой, вместе с милицией патрулирует улицы в составе "Варти порядку", помогает детскому дому, пропагандирует спорт и здоровый образ жизни. Вы конечно уже забыли, что ультрас одними из первых выступили против режима януковича с акциями в поддержку семьи Павличенко и прочих политзаключенных, что именно ультрас разных клубов объединились во время революции и были в первых рядах вовремя силового противостояния с беркутом. Научитесь воспринимать и анализировать альтернативную официальным источникам информацию. Здоровая, молодая, максималистическая, патриотическая сила неудобна любому режиму власти, поэтому в обществе и создается образ фаната-дебила-пьяницы и дебошира. Перестаньте жить стереотипами.
кононовичу до 45 Показати IP 24 Липня 2015 15:25
Сань, по печени получил за дело, так что не обижайся на ребят
Анонім Показати IP 23 Липня 2015 22:30
"ЛУЦЬКОМ ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ПРОЙШЛИ ФАНИ «ВОЛИНІ» І «ШАХТАРЯ»" Тільки є "маленьке запитання": скільки там було нинішніх мешканців Донецька? Гарантую - жодного!
Анонім до Анонім Показати IP 24 Липня 2015 09:17
якщо змушений виїхати з Донецька через колорадів, то вже й не донеччанин? то давайте українців за кордоном не будемо рахувати українцями.... дивна в вас логіка
Анонім до Анонім Показати IP 24 Липня 2015 11:55
Зі страху перед колорадами, чи зі страху, що його вб'ють побратими з ВСУ?
Лучанка Показати IP 24 Липня 2015 09:37
"Хлопці, які залюбки палили «фаєри», подумали своїми "мізками", що вони травлять маленьких дітей асматиків та провокують у них асматичні приступи?! Дим від їхніх "фаєрів" було відчутно в квартирах на паралельних вулицях до пр.Волі! Нехай беруть "фаєри" і їдуть в зону АТО допомагати справжнім патріотам України!!!
Житель до Лучанка Показати IP 24 Липня 2015 15:18
На рахунок фаєрів так і є дим шкідливий а на вулиці ходять дісно діти. Ця акція взагалі була погоджена з адміністрацією. Чи ці зажирівші їх бояться.
Житель Показати IP 24 Липня 2015 15:15
Ну давайте подивимось реально це не хлопці і не мужики це довбані шкети років по 14 які зібравшись в групку думають які вони класні і як їм все можна. Отакі виползки були у львівському і можливо інших майданах. Де і куди дивляться батьки цих малолеток.
Братуха Показати IP 24 Липня 2015 17:29
Молодцы парни,уважуха.перед игрой команде нужно их показывать какой у них 12 игрок

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus