USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Майстер-клас «Коктейль жіночого успіху» відбудеться у Луцьку

24 Липня 2013 17:17
Творче заняття із лялькотерапії - «Коктейль жіночого успіху» запропонують лучанам представники обласної громадської організації «Корпорація щастя» у суботу, 27 липня, о 18:00 у кафе на проспекті Волі, 16г, - повідомили організатори.

Новинка заходу – лялькотерапія. Це один із видів психології творчості, де використовують традиції українського жіноцтва для самовдосконалення, втілення своїх мрій.

До слова, раніше на кожну важливу подію у житті представниць прекрасної статі робили ляльку-оберіг. Наприклад, для вдалого заміжжя - ляльку «Нерозлучницю», для допомоги у різних справах - «Ляльку десятиручку», а також «Ляльку на успіх».

У повідомленні йдеться, що сьогодні лялькотерапія допомагає сучасній жінці зосередитися на своїх емоціях, усвідомити їх причини, мотивацію власної поведінки. Крім того, завдяки прийомам арт-терапії учасниці майстер-класу визначать індивідуальні ознаки успіху, шукатимуть мотивацію для яскравого життя.

Ведуча майстер-класу Ольга Созонік – арт-терапевт, тренер програм особистісного розвитку, керівник ВОГО «Корпорація щастя».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus