USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Муніципальна дружина перевірятиме Центральний ринок у Луцьку

17 Червня 2013 17:34
Інспектори відділу муніципальної дружини щоденно чергуватимуть на території, прилеглій до Центрального ринку, біля ТЦ «Гостинець» та у центрі міста.

Про це повідомили у відділі муніципальної дружини Луцька.

Так, відпрацювання території міста провели з метою недопущення порушень вимог Правил благоустрою, а також на виконання рішення виконавчого комітету від 24.05.2013 № 308-1 «Про недопущення незаконної торгівлі та стихійних парковок транспорту поблизу ринків».

Відділ муніципальної дружини та співробітники Луцького МВ УМВС України у Волинської області склали 24 протоколи: 9 - за статтею 160 КУпАП (торгівля з рук у невстановлених місцях); 11 - за статтею 152 КУпАП (порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів); 4 - за статтею 153 КУпАП (знищення або пошкодження зелених насаджень, або інших об'єктів озеленення населених пунктів).

Протоколи направили на розгляд до Луцького міськрайонного суду та адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради.

Окрім того, організовали щоденні чергування інспекторів відділу муніципальної дружини на території прилеглій до Центрального ринку, біля ТЦ «Гостинець» та в центральній частині міста з метою оперативного запобігання проявам незаконної торгівлі та ліквідації стихійного паркування транспорту.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Антон Показати IP 17 Червня 2013 18:05
давно пора розігнати горе-бариг, прямо з своїх катафалків простроченим лайном торгують, а контролюючі органи сліпі - хабарик в руку і усе!
Лучанин до Антон Показати IP 18 Червня 2013 01:07
Можна подумати що ті що в рядах сидять торгують не просроченим. Просто частину населення влада знову через ... кинула. Не всі можуть купляти втридорога!
Факт до Антон Показати IP 18 Червня 2013 10:51
Не подобається - не бери. Іди в Сільпо купуй ГМО.
Юрій Показати IP 4 Липня 2013 13:30
Добрий день,прошу будь-ласка перевірити хлібний кіоск,який знаходиться,м.Луцьк, проспект Соборності,11 на проти «Укрпошти». Я купляв хліб і був дуже обурений тим,що в кіоску повна анті санітарне становище.По перше неодноразово бачив,що жінка,яка торгує напроти цього кіоску речами б/у,заносить іх до продавця в кіоск,і там зберігає,по друге був випадок,що продавець хлібного кіоска продає крім хліба ще і спиртне. Для мене це просто жахливо,що я купляю онукам хліб,який зберігається разом з брудними гуманітарними речами.Прошу прийняти міри.
Анонім Показати IP 3 Лютого 2014 19:10
прошу перевврити інспекторів муніципальноіі дружини поліщука с. поліщука р. і нацальника в том числі вони перуть хабарі такіх людей треба садити за рішотку
Свідок Показати IP 17 Березня 2015 11:38
треба посадити за рішотку інспекторів муніципальноіі дружини поліщука с. поліщука р. І в том числі Шпака хабарщикі вони
Соломія Українець( Показати IP 3 Квітня 2016 17:13
Нелюди,ви хоч подумали з якого дива люди ховаючи очі, стають торгівцями? Чому пенсіонери вимушені йти в мороз і спеку, заробляти копійку? Держава,зробила людей жебраками, відібрала право на достойне життя гарантоване Конституцією, а тепер відбирає право на існування. Кому потрібні торгові і розважальні центри, коли народ на межі бідності, принижений тарифами,безробіттям і смішними, ганебними пенсіями. Що ви зробили для покращення життя лучан? Що, взагалі влада зробила для людей? Наобіцяла і обдурила, грабує, вбиває і не дає заробити на кусень хліба. Як ви смієте засуджувати людей, що самостійно виживають? Що ви , представники влади зробили людям? Пані Сиротинська, може привселюдно обізвати бабці, що продає картоплю, би**длом наїхати на сумку дорогим авто. І це влада? Та ви гірше яничар, і мовчати ніхто не буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus