USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Микола Романюк зізнався у невиконанні своїх обіцянок

20 Лютого 2013 19:01
Відкриття Центру надання адміністративних послуг, сміттєсортувальний цех у селі Брище, благоустрій проспекту Волі, передача у комунальну власність військового містечка у Привокзальному районі – це той перелік обіцянок, які не вдалося виконати міському голові до кінця минулого року. Про це Микола Романюк сказав під час сьогоднішнього звіту про виконану роботу за 2012 рік.

Виготовлення документації на будівництво мікрорайону на вулицях Привокзальній і Стрілецькій і передача у міську власність колишнього військового містечка питання, яке незабаром вирішиться, - переконує Луцький міський голова Микола Романюк: «Це питання у стадії завершення, оцінене майно, є домовленість з Міністерством оборони. Десь на березень, максимум на квітень, перейдемо до прийняття постанови Кабміну про передачу майна військового містечка міській територіальній громаді. Взамін маємо надати житлову площу для військовослужбовців, які стоять на черзі. І будемо займатися проектуванням і будівництвом мікрорайону на 7 тисяч жителів з відповідною інфраструктурою».

Що стосується сміттєсортувального цеху у Брищі,то обладнання уже закуплене. «Виникла проблема з розташуванням приміщення», - виправдовується міський голова. Так само запевняє, що незабаром урочисто відкриють Центр надання адміністративних послуг. А ось, що робити із благоустроєм проспекту Волі очільник міста не знає: «Нам з розширенням проспекту Волі і його благоустроєм треба 26 мільйонів гривень. Тут ще треба добре подумати. Чи робити його частинами, чи повністю».

Також Микола Романюк розказав про плани на цей рік, а це: продовження будівництва 27-ї школи у 55-му мікрорайоні; відкриття додаткових груп у дошкільних навчальних закладах та створення електронної черги для влаштування у садочки дошкільнят; капітальний ремонт приміщень для новоутвореної амбулаторії загальної практики сімейної медицини, що на вулиці Стрілецькій та комунального закладу «Луцька амбулаторія загальної практики сімейної медицини №1» на вул. Бенделіані,7; добудова приміщення міської клінічної лікарні; закупівля рентгенологічного обладнання для трьох міських поліклінік для дорослих; проведення капітального ремонту будівлі Будинку культури мікрорайону Вересневе та благоустрій прилеглої території; ремонт та реконструкція художньої та музичних шкіл № 1 та 3; завершення будівництва притулку для бездомних тварин; модернізація Луцького зоопарку; завершення переговорів та початок реалізації проекту спільно з Європейським Банком Реконструкції та Розвитку, ДКП «Луцьктепло» щодо модернізації центрального теплопостачання у місті Луцьку; розширення географії міжнародного партнерства у напрямку Західної Європи та Північної Америки; розвиток туристичного потенціалу та туристичної привабливості міста через розробку бренда Луцька та встановлення вказівників на туристичних маршрутах міста, а також відкриття пам’ятки архітектури 15 століття Вежі Чарторийських; капітальний і поточний ремонт та реконструкція доріг міста, утому числі реконструкція вулиці Горького; ремонт дахів, ліфтів та міжпанельних швів; ремонт покрівель шкіл та садочків; освітлення вулиць, прибудинкових територій, шкіл і дошкільних закладів; будівництво тролейбусної лінії, між вулицями Львівська та Боженка; благоустрій, розчистка парків та скверів міста, а також встановлення світильників у центральному парку; відновлення екологічного та гідрологічного стану Теремнівських ставків, а також продовження робіт з реконструкції меліоративної системи у Центральному парку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль Показати IP 20 Лютого 2013 21:42
Совісна людина, ваш М.Романюк. І у Нововолинську міський голова В.Сапожніков відзвітувався у стилі "гіп-гіп, Ура!!!" Та ще і на запитання виборців не захотів відповідати. Радіо та міська газетка "Наше місто" тиждень розповідали людям, який совісний та крутий (і зовсім не злодіяка, і не корупціонер) наш мер.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus