USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Волині обмежать проведення масових заходів

11 Серпня 2014 20:40
Розпорядження про обмеження проведення масових заходів культурного, спортивного та іншого характеру з концертно-розважальним супроводом голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик. Про це повідомляють у прес-службі облдержадміністрації.

Сьогодні, підтримуючи ініціативу громадян області, рідні яких перебувають у зоні АТО, посадовець підписав документ, у якому йде мова про необхідність призупинити проведення у закладах культури дискотек, танцювальних вечорів, народних гулянь, а також запропонувати власникам ринків, закладів торгівлі та ресторанного господарства, транспортних засобів, що здійснюють перевезення пасажирів, заборонити голосне звучання розважальної музики.

Володимир Гунчик рекомендує головам сільських, селищних, міських рад області у межах наданих повноважень на час проведення антитерористичної операції: обмежити та, за можливості, відмінити у населених пунктах проведення масових заходів культурного, спортивного та іншого характеру з концертно-розважальним супроводом, крім тих, що носять патріотичний характер.

Керівник облдержадміністрації зобов’язав голів районних держадміністрацій забезпечити виконання розпорядження.

Своєю чергою, органи місцевого самоврядування області із залученням правоохоронців та варт порядку зобов’язані забезпечити контроль за дотриманням установлених обмежень щодо проведення масових заходів у відповідних населених пунктах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
обмежать Показати IP 13 Серпня 2014 08:35
до следующего отмивания бабла гузем
Варвара Показати IP 13 Серпня 2014 08:52
я розумію,якщо обмежувати,то по всій Україні,а не тільки на Волині,тим більше коли в Києві до дня Незалежності готують грандіозний концерт???це як розуміти???
волинянин Показати IP 6 Серпня 2015 09:05
Невже дійшло? Ні, мабуть поїхали за відмите бабло з б**... "культурно" відпочивати, організатори піар "балаганів" під час війни, типу Яковлєва, Гузя..... У вересні в них війна за корито, по літературному - вибори. Невже знову ці тилові**ури долізуть до влади і зроблять з неї КОРИТО!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus