USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На луцькому вокзалі планують зробити платну парковку

2 Липня 2013 16:51
Платну парковку для автомобілів планують обладнати на території луцького залізничного вокзалу.
Дискусію під час третього пленарного засідання Луцької міської ради викликала пропозиція обладнати платну парковку для автомобілів на території луцького залізничного вокзалу.
Так, за словами заступника директора КП «АвтоПаркСервіс» Тараса Баса, там планують обладнати паркувальний майданчик зі шлагбаумами та паркоматом. За його словами, схему проїзду транспорту та розміщення 64 паркувальних місць затвердили в УДАІ. УМВС у Волинській області. Частина плати за паркування йтиме до міського бюджету.

Співпрацю з підприємством вестимуть на умовах державно-приватного партнерства. Паркувальний збір буде сталою визначеною величиною, яку підприємство сплачуватиме на місяць вперед.

За словами Миколи Романюка, в’їзд на територію вокзалу нагадуватиме в’їзд на територію гіпермаркету «Там Там», і перша година паркування буде безплатною. Мовляв, цього достатньо для того, щоб зустріти тих, хто прибуває до міста.

Наразі проблеми виникають через надмірне скупчення приміських маршрутних таксі поблизу вокзалу.
Депутати вирішили подати проект договору про державно-приватне партнерство та схему об’єкту під час наступного засідання сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
корупція-СТОП Показати IP 2 Липня 2013 17:11
А як депутати знають, в якому амплуа Бас на сесії: як заст. директора чи дупутат? Варта вже прокуратурі втрутитись, бо совість втратили зовсім! "Частина плати за паркування йтиме до міського бюджету." - це скільки? Чим взизначено? Скільки всього? Смердить корупцією як від козлобородого гальюном.
@ Показати IP 2 Липня 2013 20:36
прошу зробіть і вхід на вокзал платним і рух місточком платний і повітря продавайте буде ще більше можливості щоб вкрасти- злодюги прокляті
лучанка Показати IP 2 Липня 2013 21:26
а я вважаю ідея хороша,бо біля гіпермаркету «Там Там»,порядок.
БУМ до лучанка Показати IP 2 Липня 2013 23:13
Не прівнюйте козу та грамофон
Лесь Показати IP 3 Липня 2013 08:53
Тут питання не в Тарасові Басу, а в директорі КП «АвтоПаркСервіс» Олександрові Кралюку, який є власником "Морячок-таксі". Зараз для інших перевізників таксі будуть створені неприйнятні умови перебування на стоянках таксі росташованих на ж-д вокзалі і створюється монопольне становище для "Морячок-таксі". Куди дивиться антимонопольний комітет.
корупція-СТОП до Лесь Показати IP 3 Липня 2013 09:26
Питання якраз і в Басу: він - депутат, а відкрито замість народних інтересів лобіює питання свої фірми (хоч це й КП, але виторг розходиться по кишенях))). Всі це знають, але мовчать. Це називається корупція, але в Луцьку - це норма життя. А про підводного гальюниста і говорити не варто...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus