USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На травневі свята у Луцьку крали люки і не вивозили сміття

14 Травня 2013 10:00
Понад 100 дзвінків щодо прибирання прибудинкових територій та вивезення сміття надійшло на адресу міськради з 22 квітня по 12 травня.

Про це повідомила директор департаменту «ЦНАП» Лариса Карп’як під час оперативної наради у мерії 14-ого травня.

За останні три тижні в групу оперативного реагування «15-80» Луцької міськради звернулися 998 разів, 214 з яких – задля одержання інформації або ж консультацій.

У зв’язку з травневими та Великодніми святами значна частина телефонних звернень стосувалася прибирання прибудинкових територій та вивезення сміття. Так, в період з 22 квітня по 12 травня 105 звернень скерували до ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс». Через викрадення люків зливової каналізації на вулицях Вороніхіна, Грабовського, Шота Руставелі, Дубнівська та проспекті Волі надійшло 7 дзвінків. Ці звернення, кажуть, залишаються на контролі.

Неодноразово надходили і скарги від мешканців будинку на вулиці Кравчука, 24, про періодичне затоплення зливовою каналізацією. Так, Лариса Карп’як зазначила, що для виправлення ситуації потрібно змінити відповідні мережі.

Більше 50 звернень стосувалися діяльності КП «Луцькводоканал». У зв’язку зі зношеністю системи водопостачання виникло 20 проривів водопроводів, але працівники «Луцькводоканалу» їх ліквідували на вулицях Словацького, Ветеранів, Дубнівська, Чорновола, Кравчука і Данила Галицького. Ще 7 звернень надійшло щодо ліквідації наслідків затоплення зовнішньої каналізації.

Окрім того, 64 звернення стосувалися діяльності ДКП «Луцьктепло», із них у 24-ох скаргах йшлося про відсутність гарячої води та недостатню температуру подачі. Так, 4 повідомлення надійшли через відсутність постачання гарячої води, яка була зумовлена зупинкою бойлерних на вулиці Кравчука, 3, проспектах Соборності, 22 та Відродження, 12. Утім, протягом 2 годин гаряче водопостачання відновили. Також працівники «Луцьктепла» замінили труби на тепломережі до будинку на вулиці Карбишева, 2.

Приблизно 10% від усіх звернень – а це 81 дзвінок – стосувалися перебоїв в електропостачанні житлових будинків та квартир, зумовлених як плановими, так і аварійними відключеннями. Їх направили в Луцьку міську філію ПАТ «Волиньобленерго».

Так, Луцький міський голова Микола Романюк запитав у директор луцької міської філії «Волиньобленерго» Володимира Бондарчука про те, чи є ж графік планових відключень електроенергії. Так, отримавши ствердну відповідь, мер Луцька зазначив що цей графік потрібно розмістити на сайті міськради. Окрім того, план відключень електроенергії друкували і у газеті «Луцький замок».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus