USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині активно ремонтують дороги

21 Травня 2013 11:27
Ремонтувати дороги продовжують у Ковелі.

Про це інформують у прес-службі Ковельської міської ради.

Так, ремонтні дороги з відновлення дорожнього покриття у Ковелі виконують п’ять шляхово-будівельних організацій.

Майже 19 мільйонів гривень міська влада планує використати на будівництво, а також капітальний і поточний ремонти.

Наразі капітальний ремонт виконало на вулиці Заводській підприємство ШБУ-63. Кошторисна вартість проведених робіт - 154 тисяч гривень. Окрім цього, працівники цього ж підприємства приступили до робіт на вулиці Боровця, а також розпочали влаштування тротуару вздовж вулиці Заводської до НВК №11.

Це ж шляхово-будівельне управління виконує поточний ремонт доріг на вулицях Грушевського, Івасюка, Сагайдачного, Театральній, Косачів, Степана Бандери, частково на вулиці Незалежності.

Проводять підготовчі роботи з ямкового ремонту по вулицям Ватутіна, Брестській, Фестивальній, Тимошенка, Ольжича. Загальна сума виконаних робіт ШБУ-63 становить майже 800 тисяч гривень.

ТзОВ «Ідея» у цьому році проводить ямковий ремонт по вулиці Заводській і Володимирській. Наразі триває капітальний ремонт вулиці Миколайчука. Влаштовали нові бордюри, уклали 270 тонн асфальту. Завершити роботи планують до кінця травня.

Далі розпочнуть поточний ремонт доріг на вулицях Суворова, Руднєва, Липинського, Смирнова, Богачука, Литвинюка, Підгірських. Сума виконаних робіт ТзОВ «Ідея» становить 570 тисяч гривень.

Працівники ТзОВ «Кодет» працюють на капітальному ремонті вулиці Пирогова та проводять ямковий ремонт в районі вулиць Володимирської та 40 років Перемоги.

Волинська містобудівна компанія приступила до капітального ремонту мосту по вулиці Незалежності через річку Турію. Передбачили розширити пішохідні тротуари, замінити перильні огорожі та інше. Вартість робіт становить 997 тисяч гривень.

КП «Добробут» проводить ремонт зливоприймальних решіток. У цьому році запланували замінити 150 решіток на 16-ти вулицях міста. Нові решітки виготовили з полімерних (композитних) матеріалів, які не приймають в металобрухт.

Усі місцеві шляхово-будівельні організації долучилися до виконання робіт з будівництва, капітального і поточного ремонту доріг. Окрім цього, до робіт додатково залучать луцьке підприємство «Унідор», яке проводитиме ямковий ремонт на 15-ти вулицях Ковеля.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
е Показати IP 21 Травня 2013 11:55
а може в заголовку - у Ковелі, а не на Волині

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus