USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Найдуховніша вчителька України викладає в луцькій школі. Фото

15 Травня 2010 14:06
Лучанка Наталія Ротченкова стала переможцем Всеукраїнського конкурс-фестивалю «Вчитель року з предметів духовно-морального спрямування – 2010», який 12–14 травня відбувся в Національному університеті «Острозька академія» наи Рівненщині.

Про це інформує прес-служба Волинської єпархії УПЦ КП.

П’ятдесят учителів, учителів-методистів – викладачів основ християнської етики, етики – та вчителів недільних шкіл з усієї країни, зокрема, тринадцять із Волині, зібралися в Острозі.

Найвищий рівень виявився у вчительки Луцької загальноосвітньої школи № 17 Наталії Ротченкової. Матінка Наталія - дружина священика Андрія Ротченкова також викладає в Центрі християнського виховання дітей і молоді при кафедральному Свято-Троїцькому соборі.

Першого дня під час тестування на знання Святого Письма вона показала прекрасний результат. Питання зі Старого й Нового Завітів були вельми непрості. Другого дня за 10 хвилин представила свій творчий доробок, зокрема, методичну розробку для шостого класу. Потім – урок на тему «Вміння прощати (притча про блудного сина)».

Наталія Ротченкова зайняла перше місце, удостоїлася грамоти першого ступеня.

До речі, Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет надіслав привітання цьому вчительському конкурсу, Біблію і Закон Божий для переможців. Їх та грошову премію благодійного фонду відродження «Думич» вручено й матінці Наталії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Роман Показати IP 15 Травня 2010 14:59
"слава богу", що такі предмети викладають в школах тільки як факультатив.
anonymous Показати IP 15 Травня 2010 23:11
Роман, ваши склонны к атеизму коментарии ну совсем ни к чему.. нынешняя молодежь забыла за Бога и Церковь..по6ольше бы таких предметов преподавали в школах, универах и т.д..имхо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus