USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Олена Голєва вірить у європейське майбутнє наших дітей

2 Вересня 2010 17:52
На свято Першого дзвінка до Луцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 завітала голова Волинської обласної організації Європейської партії України Олена Голєва.

Олега Голєва каже, що сьогодні дуже чітко потрібно усвідомлювати - луцькі школярі зараз сповнений власних сподівань та мрій, і головне – не обманути їхню віру, підтримати їхні починання, порадіти їхнім успіхам.

Олена Голєва побажала учням справжніх успіхів на цікавому і складному шляху до знань, натхнення до навчання, оптимістичної віри у себе і європейського майбуття.
«У цій мандрівці не всім буде легко, траплятимуться перешкоди. Але переможцем стане той, хто подолає їх», - наголосила очільниця Європейської партії на Волині.

«Нині перед школярами відкритий широкий шлях до європейських знань та цінностей і вони повинні цілеспрямовано йти до нього. Творячи своє майбутнє, кожен учень творить історію нашої держави. І ця історія повинна стати історією європейської спільноти. Саме до цього покликані ідеали Європейської партії. Адже нова політична сила велику увагу приділяє нинішній системі освіти, пропонуючи узгодити зміст освіти з потребами української економіки. А найпершим завданням у реформуванні системи освіти Європейська партія вважає реалізацію державної програми забезпечення випускників навчальних закладів усіх рівнів першим робочим місцем. Серед пріоритетів партії – і допомога студентам: розмір стипендії не повинен бути нижчим від прожиткового мінімуму», - каже Олена Голєва.

«Як мати двох школярів я знаю проблеми нинішньої шкільної освіти. Але я вірю у хороші зміни. До цього закликаю і вас, обіцяючи підтримку кожному з вас. Знаю, що навчання у школі – це важливий і серйозний шлях, від якого залежить ваше життя. Тож ви повинні вибрати той шлях, який дозволить вам стати повноправними членами світового суспільства», - звернулася політик до школярів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Безпартійний Показати IP 2 Вересня 2010 18:10
Це що, передвиборча агітація школярів??? Маразм!!!
комаха Показати IP 3 Вересня 2010 01:48
Еге ж.........Пані Гольєва прийшла з подарунком чи без???? Якщо з подарунком, то директор допоможе, щоб голосів збільшилось))))а якщо без, то до чого ті пусті балачки. Ні батьки, ні діти навіть не звернули увагу, хто виступав на святі))) Шкода але факт)
Катерина Показати IP 3 Вересня 2010 07:58
ну в дітей є батьки, бабусі...Це вже мода така чи що ходити політикам до шкіл, де вони вчились, перед виборами.
європеєць Показати IP 3 Вересня 2010 09:18
оце вона з тої юрби цю промову проголошувала? :) Чи у фотографа забракло розуму зробити фото виступу?
люся Показати IP 3 Вересня 2010 10:31
да,якось кумедно вийшло...може вона ще якого першачка повела,така серед натовпу...
Олесь Показати IP 3 Вересня 2010 12:59
Безпартійні мої лучани. Пані Олена, як голова Волинської обласної організації Європейської партії України, робить немало для лучан хоча б тим, що підтримує програму "Народний адвокат". Ви б бачили, скільки стареньких товчеться у тих юристів! Людям реально допомагають розібратися з проблемами. Не чіпляйтеся до фото. Може воно і не найкраще. Дивіться на вчинки людини. А ві якого вибору бажаєте своїм дітям? Європейського, чи донецького?
європеєць до Олесь Показати IP 3 Вересня 2010 14:16
Якщо фото не найкраще, то навіщо його оприлюднювати тут? І якщо Голєва починає говорити про політику, то її й обговорюють як політика. Може вона юрист непоганий, але політик нікудишній, погодьтесь
Олесь до європеєць Показати IP 3 Вересня 2010 14:35
Друже Європеєць! А чим тобі не сподобалось фото? Молода красива жінка серед школярів. Стаття про те, що голова областної організации ЄпУ була в школі і про її виступ. Тут і фото О.Голевої з цієї події. Що не так? Що не сфотали її як Леніна з простігнутою над народними масами рукою? :-) То уяви, скільки б тоді було рейваху...
Volynianka Показати IP 3 Вересня 2010 15:47
Шановні, погодьтесь, краще адекватні люди ніж те, що ми маємо зараз, з яких сміється вся Європа. шануймось!
Олесь. до Volynianka Показати IP 3 Вересня 2010 17:04
Те, що ми зараз маємо - то точно ганьба. Бувало у нас всяке, але такого, то точно що ще не було!!! Одне радує - Луцьк все гар(в)нішає і гар(в)нішає! Дивіться на стан речей із гумором! Так все це легше пережити! Шайнуймось!
Експерт Показати IP 3 Вересня 2010 22:12
Аналізуючи останні публікації в «Волинських новинах» про пані Голєву спостерігається наявність в неї професійного політ технолога. Фото не на трибуні, а серед дітей - і ви вже про це пишете і обговорюєте , а це означає тільки те, що мета досягнута. Півроку тому про Голєву ніхто не знав, а вже, цитую , «…то обдерті Грицюк з Голєвою...» в один ряд з досвідченим політиком ставлять …. Вже вся Волинь знає, що вона бабусям допомогає -це столичні технології.. А як Ії технологи, або чоловік разом з Катеринчуком, зіштовхують лбами двох бютівців Грицюка та Шибу? Шиба бог з ним, а Грицюк ,хіба він не розуміє, що і без того малі відсотки БЮТу розтягнуть між двома претендентами? Мабуть довге перебування при владі таки впливає на розумові здібності деяких…. Щось в них з пам’яттю?. Тимошенко заощадила на фахівцях по виборам Ії помилки повторюють Волинські бютівці Пам'ять коротка? ……
Олесь до Експерт Показати IP 6 Вересня 2010 10:04
Пан Експерт. Два зауваженя до вашого коменту. 1. Для Вас допомога бабусям - політтехнологія, а для цих стареньких це насправді реальна допомога, коли вартість простої консультації у юриста з"їдає половину пенсії. 2. Якщо ви вважаєте Шибу достойним знову балотуватись на мера... Вибачайте, але далі їхати нема куди... Приїхали. Ця кандидатура буля дуже невдалим вибором для БЮТ-у. Кращої АНТИпропаганди БЮТ-у не придумати! Вибачте, але ІМХО.
Однокласники Показати IP 3 Вересня 2010 22:44
Алена, так держать!!! Пятая школа за тебя.Покажи етим держимордам.Красота спасет мир.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus