USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Пархом’юк посадив дерево в Китаї. Фото

2 Липня 2010 12:24
Із 19 до 27 червня делегація Луцької міськради відвідала партнерське місто Цянгтан у Китаї – луцькі чиновники стали учасниками Х Форуму співпраці партнерських міст, що відбувався у місті Чанша.

Про це інформує ІАЦ «Луцьк» .

Під час перебування у Китаї заступник міського голови Анатолій Пархом’юк зустрівся із заступником міського голови Цянгтану панянкою Жоу Фанглянг.

Колеги обговорили подальші кроки у співпраці між двома партнерськими містами. Учасники делегації також відвідали технологічну зону, яка об’єднує найбільші підприємства міста. Там лучани ознайомились із особливостями формування та роботи технологічної зони, інноваційними кластерами, відвідали завод із виробництва автомобілів «Geely», вітряків тощо.

У місті Чанша лучани взяли участь у роботі 10-го Форуму співпраці партнерських міст. На даний захід прибуло понад 200 гостей із 23 країн світу. Під час роботи форуму учасники працювали за різними напрямками: розвиток туризму, співпраця університетів, налагодження бізнес контактів тощо.

Тоді ж усі учасники Форуму взяли участь у висадженні дерев на алеї партнерських міст в одному з нових районів міста.

На завершення зустрічі Анатолій Пархом’юк запросив представників партнерського міста Цянгтан на святкування 925-ї річниці Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
василина Показати IP 2 Липня 2010 12:48
Щиро сподіваюся, що воно виросте, бо з усієї команди Шиби, найсумніше дивитися на Пархом"юка! Ні риба, ні м"ясо, як кажуть в народі. А щоки майже як в Іванюка....
Лучано Показати IP 2 Липня 2010 22:27
Ви б краще посадили декілька скверів у Луцьку. А то від цієї влади крім вирубки дерев та скверів і деребану землі нічого доброго не було!!!
Лучано + Показати IP 2 Липня 2010 22:30
А на груповій фотці це китайці? Чи хто це?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus