USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Партія Гриценка закликала луцьких політиків вплинути на міську владу

20 Липня 2010 19:15
Волинська обласна організація політичної партії «Громадянська позиція» звернулася до керівників луцьких міських партійних організацій підтримати необхідність затвердження Луцькою міською радою «Проекту розподілу територій міста Луцька».

Про це повідомили 20 липня у Волинській обласній організації «Громадянської позиції».

14 липня 2010 року Волинський окружний Адміністративний Суд задовольнив позов прокурора Луцька та третьої особи – членів партії «Громадянська позиція». Суд визнав протиправною бездіяльність Луцької міської ради та її виконавчого комітету щодо неприйняття рішення про розроблення та затвердження «Проекту розподілу територій м. Луцька».

Окрім цього суд зобов’язав розробити цей проект та внести його на розгляд сесії Луцької міської ради.

Суд встановив, що Виконавчим комітетом Луцької міської ради закріплення меж прибудинкових територій будинків дійсно проводиться неналежним чином. Це призводить до порушення прав мешканців багатоквартирних будинків та самовільного зайняття земельних ділянок.

Політична сила «Громадянська позиція» вважає, що Луцька міська рада зобов’язана прийняти відповідне рішення в інтересах територіальної громади міста, та приступити до негайного його виконання, - йдеться у зверненні партії.

У зв’язку з цим партія подала пропозицію в Комісію з питань законності, регламенту та депутатської етики, аби депутати винесли відповідний проект рішення на розгляд позачергової сесії міськради, яка відбудеться 21 липня.

«Зважаючи на актуальність проблеми житлово-комунального господарства в частині регулярного та невмотивованого підняття цін, з метою захисту інтересів громадян, закликаємо політичні сили виконати свій обов’язок перед жителями нашого міста та громадянами України в цілому, обговоривши це питання на рівні фракцій та підтримавши вищеназване рішення суду», - йдеться у зверненні «Громадянської позиції».

Звернення «Громадянської позиції» адресоване керівникам луцьких міських партійних організацій партій «Батьківщина», «Наша Україна», партії «Реформи і порядок», Партії регіонів, Соціалістичної партії України та Української Народної Партії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
о Показати IP 21 Липня 2010 10:04
навіть у Гриценка є партія, а на волині в ній одні пристосуванці напевно, тому, що раніше їх чути не було, а як вибори на носі - то вже щось просять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus