USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Пільговикам пощастило через страйк тролейбусників

20 Травня 2010 11:49
Акція непокори на Луцькому підприємстві електротранспорту спричинила те, що школярі і пільговики отримають додаткові бонуси при проїзді у маршрутних таксі.

Про це йшлося під час засідання Луцького міськвиконкому.

Начальник відділу транспорту та зв'язку міськради Олександр Середа розповів, що через страйк тролейбусників приватних маршрутників вдалося переконати возити школярів цілий рік за пільговим квитком.

Раніше учні шкіл до чотирнадцяти років їздили за пільговим квитком із 15 жовтня до 15 травня. Вартість проїзду й далі становитиме одну гривню.

Через страйк приватні маршрутники перевозитимуть і представників пільгових категорій без обмежень, а не лише не більше п’яти пільговиків одночасно в салоні. Щоправда, безплатний проїзд стосується пільговиків із переліку, який визначений умовами договору з перевізником.

Зокрема, право на пільгу мають учасники бойових дій, інваліди війни, члени сімей загиблих, діти-інваліди до 18 років, інваліди дитинства першої та другої груп, інваліди із зору та з ураженням моторно-рухового апарату 1 та 2 груп, постраждалі через Чорнобильську катастрофу першої категорії, ліквідатори аварії на ЧАЕС другої категорії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus