USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пляж у луцькому парку до сезону поки не готовий

23 Травня 2013 08:22
До пляжного сезону обіцяють підготувати центральний пляж у парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Ремонтні роботи обіцяють завершити до 1 червня, утім, чи розпочне свою роботу пляж вчасно, через надмірне зволоження ґрунту, вирішать на черговій нараді.

Про це розповіла Лариса Соколовська під час наради з представниками відповідних служб щодо готовності місць масового відпочинку громадян на річці Стир у центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, - повідомляють у відділі інформаційної роботи міської ради.

За словами посадовців, розпочати ремонтні роботи раніше не було можливості, адже через аномальну зиму та велику кількість опадів центральний пляж був тривалий час підтоплений. Вода тільки нещодавно зійшла, утім ґрунт ще не до кінця просохнув.

Частину підготовчих робіт уже провели. Зокрема уже забезпечили подачу питної води на пляж. Стаціонарні колонки відремонтували та підготували до роботи.

Уже набрали команду рятувальників, які незабаром пройдуть відповідне навчання. В міськраді обіцяють, що до кінця травня обладнають стаціонарний пост, у якому рятувальники вестимуть чергування. Його забезпечать необхідним обладнанням та медикаментами.

Крім того, за тиждень приберуть територію центрального пляжу, викосять траву, вирубають самосійні дерева та кущі, відремонтують сходи та поручні спусків до води, відремонтують та підфарбують малі архітектурні форми, які тут знаходяться.

Обіцяють посадовці завести на територію пляжу свіжий пісок, аби малюки мали де гратися.

Варто зауважити, що вода у річці – досі брудна, бо до кінця ще не очистилася. Це зумовлено тим, що навесні Стир вийшов з берегів і у нього попало сміття та різні нечистоти. Експерти під час наради зазначили, що необхідні проби водив же взяли, результати яких буде відомо через декілька днів.

Остаточне рішення про те, коли пляж запрацює, приймуть під час чергової наради, яку планують провести у кінці наступного тижня.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Саша Показати IP 23 Травня 2013 12:35
Було б непогано крім пісочку поставити якусь гірку і гойдалку для діток. А ще добавити лавок, мангалів і поставити сміттєві баки більшого розміру. У вихідні дні коли багато людей, вони переповнені. А на рахунок відремонтованих колонок. Та, що знаходиться біля "Спартака" точно не ремонтована, як подавалась вода з перебоями так і подається.Потрібно ручкою шукати місце куди натиснути, щоб побігла вода.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus