USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Прогноз погоди у Луцьку на вихідні, 7,8 грудня

6 Грудня 2013 16:00
Сніжні, вітряні та морозні вихідні чекають на лучан цього тижня. Погода радуватиме невеличким морозом та опадами. Вихідні будуть прохолодні, хмарні. Однак вже з початку наступного тижня морози посиляться.
Про це повідомляє Gismeteo.ua. Зокрема у суботу, 7-ого грудня упродовж доби буде хмарно, йтиме сніг. Температура повітря становитиме 0…+1 градусів вище нуля. Вітер - західний – до 10 м/с.
У неділю, 8-ого грудня буде хмарно, стовпчик термометра показуватиме 0…-3 градусів. Вітер – західний, до 8 м/с. Синоптики передбачають, що з понеділка температурні показники суттєво знизяться.
Укргідрометцентр попереджає: майже по всій Україні очікуються сніг та хуртовини, сильний вітер, температура вночі опуститься до -10°.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus