USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Програму розвитку Луцька розкритикували

11 Травня 2010 15:47
Програму розвитку Луцька на 2010 рік, яку сьогодні презентувала директор департаменту економіки Луцької міськради Людмила Ковпак, розкритикували депутати постійних комісій назвавши її «декларативною».

Для фінансування 52 програм, які входять в проект розвитку, необхідно виділити 275 мільйоныв 289 тисяч гривень з міського, державного та обласного бюджетів. З казни Луцька для програми необхідно виділити 208 мільйонів 542 тисяч гривень.

У програмі зокрема йдеться про необхідність економічного, соціального розвитку, покращення рівня життя населення, передбачені пропозиції щодо фінансування будівництва об’єктів на 2010 рік.

Депутати, яких на засіданні було близько 20, зазначили, що проект має скоріш декларативний характер, аніж конкретний. Програма, за словами Ковпак, пов’язана з міським бюджетом, проте нині передбачено лише 15% коштів з бюджету від потреб для реалізації всіх програм.

«Написано, аби написати. У програмі зроблено все для лозунгів, але реальних пропозицій немає. Наприклад, не передбачено розширення смітєзвалища у селищі Брище», - зазначив депутат Юрій Корольчук.

«Якщо виконати усе те, що написано в програмі, – то ми за рівнем розвитку обженемо Європейський Союз. Ця програма – це набір гасел чи це є дійсно документ, який можна виконувати? Давайте не позоритися і приймемо нормальну програму розвитку», - зазначив депутат Олег Іванюк.

Депутат сказав, що не може «підтримати таку програму, бо вона не конкретна», і він не може нести відповідальність за такий документ. Обранці громади забажали конкретизувати напрямки про які написано у програмі.

Наприклад, Іванюк зазначив, що у програмі не передбачено коштів для боротьби з онкозахворюваннями. Водночас для висвітлення діяльності Луцької міської ради газетою «Луцький замок», ІАЦ «Луцьк» та департаментом інформаційної політики передбачено півмільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
економіст Показати IP 11 Травня 2010 16:29
Ви Ковпак бачили ззовні! Це ж типові"голоби". З відки вона напише реальну програму розвитку!Вона все про внучку розповідає і про зятя, якого в помині не існує...!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus