USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Проти вбивства собак у Луцьку збирають підписи

18 Серпня 2011 12:07
У соціальних мережах серед жителів Луцька поширюється інформацію про збір підписів проти рішення про дозвіл вбивства безпритульних тварин.

Ініціатива збору підписів належить лучанці Алісі Єрофєєвій.

Зокрема, лучанам пропонують підписатися під петицією проти ймовірного рішення сесії, яке дозволятиме вбивство безпритульних тварин, якщо їх власники не знайдуться.

«На жаль, некомпетентна робота комунальних служб породила відповідне насилля над безпритульними тваринами в містах України. Громада міста Луцька виражає свій протест проти порушення Законів України - і ми маємо право захистити тварин від вбивства. Ми зобов'язані припинити культивацію жорстокості до усього живого», - йдеться в зверненні.

«Ми - "за" те, щоб програма стерилізації в притулку стала частиною інфраструктури Луцька. Ми - "проти" відлову та відстрілу безпритульних тварин - собак і котів в місті», - додається у звернені до лучан.

Поки що підписалися кілька десятків лучан, втім не усі поставили своє прізвище, ім’я та по-батькові, що не вважається дійсним за правилася підпису звернення.

Нагадаємо, що міський голова Микола Романюк ініціював розглянути питання про відлов і подальше усипляння безпритульних собак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Лікар Показати IP 18 Серпня 2011 13:17
"підписалися кілька десятків лучан", яких ще не кусали.
Інна до Лікар Показати IP 18 Серпня 2011 16:40
а от Вас, мабуть, щодня кусають, бо так виступаєте проти собак! =)
33КВ. Показати IP 18 Серпня 2011 15:22
Якщо депутати не приймуть рішення про відлов і відстріл собак, то люди самі почнуть стріляти псів, без усіляких підписів. Не розумію, як між життям людини і собаки можна вибирати останнє. Можна третій варіант- усіх в притулок, але ві ннереальний...
Лучанка до 33КВ. Показати IP 18 Серпня 2011 17:42
І тим самим люди натраплять на ст.63 ЗУ "Про тваринний світ" про відповідальність за порушення законодавства в галузі охорони, використання і відтворення тваринного світу. Якщо ж відповідно до ст.15 цього ж закону міська рада не може правильно організувати та здійснити заходи щодо охорони тваринного світу, то виникає питання: навіщо нам потрібна така місцева влада, що не може знайти одночасно законний, гуманний та розумний вихід із даної ситуації.
Лучанка Показати IP 18 Серпня 2011 15:46
Підписалися найгуманніші жителі Луцька, у яких сторінка http://www.onlinepetition.ru/stopkilldogs/petition.html? відкривалася
сусід Показати IP 18 Серпня 2011 18:00
Оце поки не вкусять одного з другим - так і будуть ото від нудьги підписи збирать. Про дітей маленьких подумайте, гуманісти!
SPIKER Показати IP 18 Серпня 2011 18:23
МІСТО-ДЛЯ ЛЮДЕЙ!!!!!!!!!!
Irina Показати IP 18 Серпня 2011 22:11
можливо тяжка соціальна ситуація породила стільки жорстоких и тупих людей в Украіні, мені дуже їх шкода!!!закордоном таких проблем з безпритульними тваринами немає!!! до собак відносятться з добротою, а в Україні тільки чути відстріл!!!!!недарма українців ніде не люблять і повсюди вони відзначаються якимись поганими вчинками!!!!
Смехов Показати IP 18 Серпня 2011 22:28
Оказывается, в Лондоне нет понятия «бездомные животные»: любой зверь в черте города имеет хозяина. А те, кто вдруг остался один, попадают под опеку многочисленных общественных организаций. Это незыблемое уже несколько десятилетий правило продиктовано... жесткими законами капитализма: слоняющиеся по городу бездомные животные пугают туристов, что приносит убытки. Намного дешевле организовать работу городских служб.Гуманисты, возьмите каждый себе по собачке и в Луцке больше не будет бездомных собак...
Смехов Показати IP 18 Серпня 2011 22:32
Виявляється, в Лондоні немає поняття «Бездомні тварини»: будь-який звір в межі міста має господаря. А ті, хто раптом залишився один, потрапляють під опіку багаточисельних громадських організацій...Гуманісти, візьміть кожен собі по собачці, і ця проблема розвяжется сама собою..
Лучанка Показати IP 23 Серпня 2011 20:02
Згідна, багато сімей можуть собі дозволити взяти під опіку песика та котика, особливо ті, що проживають у власних буд., проте у багатьох з них нема такого, нема доброти в душі..., розуміння того,що це ближні наші, що вони потребують захисту,вони не можуть піти на роботу та заробити собі на їжу ті гроші чи спати в теплі під одіялом, і митися в теплій воді та чистій ванні! І тому вони стають дикими, кусають людей, а люди самі винні, собаки не такі як коти..., коти підліші, а песики вірніші, їх не треба балувати, проте дати їм мо-ть проживати в достойних умовах можна, а не викидати на вул., якщо щось не так! А стерилізувати потрібно тварин, хто хоче гріх на душу брати вбиваючи бездомних?! Хоча людям всеодно....,аби додатково яку 1000грн. заробити!А через що?! Через те,що в нас люди не мають достойої оплати! Отже, влада шановна наша, місцева, не вздумайте такого робити, тварини-це брати наші менші, мене кусали і шо? Сама винна, я в цьому впевнена, усипили тваринку, але не вбивали, не розтрілювали жорстоко!!! В Вас совісті нема, це є фактом, проте є люди, які їх люблять, бо часом тварини набагато вірніші та відданіші ніж люди...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus