USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Романюк хоче штрафувати за папір на дорогах

28 Травня 2013 09:19
Штраф обсягом як мінімум 800 гривень хоче встановити мер Луцька за те, що працівники після поклейки рекламних білбордів не прибирають за собою папір.

Про це Луцький міський голова Микола Романюк заявив під час оперативної наради у мерії 28 травня.

Як повідомила директор департаменту «ЦНАП у Луцьку» Лариса Карп’як, протягом минулого тижня після сильних поривів вітру було пошкоджено декілька білбордів, з яких зірвало папір, внаслідок чого забилися зливові каналізації.

Та Микола Романюк зазначив, що папір після переклейки біл-бордів просто не прибирають, а те, що у всіх цих випадках винен вітер – не правда.

Тож, із питанням щодо прибирання паперу мер Луцька звернувся до працівника КП «Луцькреклама» Олексія Гальченка. Останній також пояснив ситуацію буревієм, який був «з неділі на вечір».

Та все ж, Романюк із ним не погодився і зауважив: «Треба наказувати, тих, хто не прибирає. Мінімум 800 гривень штраф. Людей не цікавить, чиї це плоскості».

Окрім того, він додав, що усі рекламні щити у Луцьку ще треба оглянути, бо вони «порозвалювалися», і привести їх до належного стану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тетяна Показати IP 28 Травня 2013 11:52
Дуже правильно хоче мер,ще би штрафували простих пішоходів,які ходять і викидають окурки. Я б наприклад заставила їх зїсти,щоб знали.
Григорій до Тетяна Показати IP 28 Травня 2013 20:50
А чого вже ж Тетяно, з,їсти окурки і самих курців, а ще четвертувати і потім на палю.... а потім до хором психіатра!
європа Показати IP 28 Травня 2013 12:08
окурки засовувати в задницю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus