USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Романюк покарав директора ЛПЕ «за незнання»

25 Січня 2011 11:29
На директора Луцького підприємства електротранспорту Володимира Пуца наклали дисциплінарне стягнення за те, що він не знав раніше за міського голову Луцька Миколу Романюка про стан арешт рахунків підприємства.
Про це 25 січня під час оперативної наради повідомив заступник міського голови Святослав Кравчук.
Як повідомлялося раніше, через подання групи кредиторів до ЛПЕ стосовно виплат по лізингових платежах і інших кредиторських угодах, рахунки підприємства були заблоковані.
Заступник міського голови Святослав Кравчук вказав, що директор підприємства про блокування рахунків не знав. Через це, ніби то у ЛПЕ виникли проблеми з виплатою заробітної плати.
«Рахунки були заблоковані. Кошти, які прийшли з дотації держбюджету могли бути для погашення цих боргів, які є перед тролейбусним управлінням. Відповідно, люди б не отримали заборгованості, яку ми маємо. І все із-за того, Володимир Васильович (Пуц – «ВН»), що не спрацювали ваші підлеглі», - каже Святослав Кравчук.
Кравчук вказав, що винними у невчасному інформуванні керівника ЛПЕ про проблему стали його підлеглі. Віце-мер пояснив, що за таку недбалість і незнання справ на підприємства міський голова наклав дисциплінарне стягнення на Пуца.
Натомість директор ЛПЕ відповів, що підлеглі Кравчука також йому не все договорюють.
«Коштів (державних субвенцій, - «ВН») не було, нема і ближній час не буде. Рахунок, який був заблокований – був готовий прийняти ці кошти вже на слідуюючий день. Сьогодні 25 число, а говоримо про ці кошти, яких і в помині немає, дві неділі», - каже Пуц.
«Ми одночасно дізналися про цю подію (блокування рахунків, - «ВН») з міським головою. Виконавча служба, не те що мене – міського голову не попередила, що хоче заблокувати рахунки такого стратегічно важливого підприємства. Ми одночасно з Миколою Ярославовичем взнали про цю подію», - оправдовувався Пуц.
«І це погано. Ви повинні були знати раніше», – відповів Кравчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Начальник Показати IP 25 Січня 2011 11:49
Начальник - Ви не так, як потрібно написали мені виступ! Підлеглий - А як потрібно? Начальник - Не знаю як, але не так! Чи нагадує комусь цей діалог щось...
goodok Показати IP 25 Січня 2011 11:49
Повинен знати, не повинен знати, яка вже різниця коли підприємство в такій дупі!? Ви б краще два тижні підряд виручку з транспорту відразу на погашення боргу віддавали б, ато десь крутите ті гроші... Ой, вибачте, які ж там гроші! Забув шо ваші маршурути людей безкоштовно возять по "золотому кільцю"! Бізнесмени блін, загнали підприємство, а розплачуватись хто буде з боргами? Вихователям дитсадків вже ставки урізали, гарний початок.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus