USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Романюк порадив комунальникам, як чинити з «господарями»

14 Травня 2013 14:02
Мер Луцька обурився на мешканців міста через те, що вони смітять.
Про це йшлося під час оперативної наради у мерії 14 травня.
За словами Луцького міського голови Миколи Романюка, лучани під час травневих свят «кидали, хто що хотів, і де що хотів».

Так, він зазначив, що в суботу, перед Пасхою, «коли вже люди посвятили паску і йдуть з церкви, ще мішки викидали на вулицю на дорогу прямо», знаючи що завтра Великдень. «Ковельська, Володимирська, Чернишевського – це там, де я бачив. Можна було і після Пасхи його викинути, а то – аби викинути з двору», - зауважив мер Луцька.

Окрім того, Микола Романюк додав, що перед Великоднем зустрічався із працівниками ЖКП №7, і вони розповіли йому, що в одному з подвір’їв обрізали дерева і «прямо за паркан так гілки викинули». «Я сказав начальнику ЖЕКу: візьми, позбирай і назад на двір йому повикидай, цьому господарю», - сказав міський голова. Утім, в такому випадку є ймовірність, що двірника притягнуть до суду.

Врешті, міський голова зазначив, що люди самі мають розуміти, що викидати сміття на дорогу не варто.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus