USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Романюк придумав як боротися з тими, хто забиває каналізації

20 Червня 2013 08:15
Викладати біля під’їздів усе те, що комунальники дістають під час розчищення каналізації, порадив їм міський голова Луцька Микола Романюк.

Таку пропозицію озвучив мер під час огляду відремонтованої дворової території на Рівненській, 109 19-ого червня.

Під час огляду мером Луцька відремонтованого фасаду та дворової території сумновідомого будинку на вулиці Рівненській, 109 до міського голови звернулися мешканці багатоповерхівки, які поскаржилися на неприємний запах у під’їзді.

Микола Романюк був здивований, що майже за півроку жителі будинку встигли засмітити різноманітним непотребом каналізацію: «На Грабовського така ж ситуація була. Там з каналізації дістали плаття, колготи, прокладки».

Очільник міста звернувся до комунальників, мовляв, каналізацію треба почистити, але всі речі, які знайдуть там, щоб виклали біля входу у під’їзди. На думку мера, можливо, так вдасться навчити лучан не забивати різними речами та одягом каналізації власних будинків.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вадим Показати IP 20 Червня 2013 08:57
"Геніальна" та "красіва" ідея міського очільника. У підїзді з 36-и квартир у трьох квартирах рагулі, яким байдуже де це сміття знаходиться - в каналізації чи під дверима під'їзду. Зате всі інші добросовісні будуть мати можливість насолодитися черговим креативом а-ля-Романюк.
постраждала від тих хто засмічує Показати IP 20 Червня 2013 10:03
Я б ще біля квартир викладала це сміття, а то і у квартири заносила! Бо визначити тих, хто кидає у каналізацію сміття практично важко, але можна! А ще при укладенні договорів визначала окремим пунктом щодо правил користування каналізацєю та покарання за порушення! А взагалі відключати центральну каналізацю таким нечупарам та лінвцям, які тверде сміття не можуть винести у контейнер!
Цікаво до постраждала від тих хто засмічує Показати IP 20 Червня 2013 10:23
І як же "ваша постраждала геніальносте" ви можете визначити хто кидає і яке сміття. Чи ви самі припускатимите кого і за що карати? Можна знайти сотні аргументів що ви постраждали ізза власної неуважності. А ось введення плати за користування каналізацією і відпрацьваною водою (спец лічильники) це дієвий аргумент. А тріпатись язиком усі вміють. Правда за плату і послуги повинні бути і каналізаційні системи сучасні а не совкова гниль.
Мда Показати IP 20 Червня 2013 11:48
Куди тоді тампакси дівати? В каналізацію вже немона кідати, бо найдуть і засадять куди не треба?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus