USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ринки Луцька обіцяють підремонтувати

24 Червня 2010 16:22
Ринки «Шанс», «Центральний», «Північний», «Домінанта», «Львівський», «Завокзальний» та «Лучеськ» частково реконструюють до зими – пообіцяв під час засідання постійної депутатської комісії з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва повідомив директор департаменту підприємництва Луцької міськради Олександр Козлюк.

Зокрема, на згаданих ринках планують доставити торгові ряди, частково відремонтувати дорогу та контейнери. За словами Козлюка на «Старому» ринку вже до серпня реконструюють два ряди у тій частині базару, що ліворуч від вулиці Замкової. Тут , за словами Козлюка, планують зробити «кіоски європейського типу з накриттям».
Реконструкцію критого павільйону, де продають овочі, м’ясо та молоко, будуть робити ближче до осені.
Нині за словами Козлюка, проводити роботи тут неможливо, так як на продуктовому ринку зараз сезон: окрім постійних торговців сюди зі своєю продукцією приїжджають селяни з навколишніх сіл.

Торгувати ж на сільськогосподарських розпродажах щочетверга на вулиці Глушець селяни не бажають.

Олександр Козлюк каже, що існують проблеми з дотриманням законності торгівлі. Аби «ганяти» базарників-порушників, які незаконно продають на ринках, не вистачає працівників муніципальної поліції. За його словами рейди відбуваються щодня, проте працівників для 19 ринків Луцька не вистачає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юлія Показати IP 24 Червня 2010 18:03
От прикольно: "окрім постійних торговців сюди зі своєю продукцією приїжджають селяни з навколишніх сіл"! А ДЛЯ КОГО Ж м’ясні та молочні ряди?! ДЛЯ ПЕРЕКУПНИКІВ?!!!! Ні, для СЕЛЯН!!! Та їм місця немає на Старому ринку, бо усе перекупниками зайнято! Козлюк - КОЗЛЮК!!!
ТІМ Показати IP 25 Червня 2010 10:19
Ай молодці!Навіть Кривицький нікому не дозволяв біля підстанції контейнери ставити,а тут натє возьмітє.Шиба під той "АвтоПаркСервіс" хоч що-небудь відкусив.Споживспілка не віддала ринкі,Токарський два роки впирається не здається,а жити якось треба і турійським пацанам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus