USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Що нового у медичній сфері Луцька. ФОТО

13 Червня 2013 17:17
З відзначення дипломами, подяками та грошовими винагородами лікарів та медсестер Луцького клінічного пологового будинку від благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» розпочалося святкування Дня медичного працівника.

Урочистості напередодні професійного свята медиків, яке традиційно святкують у третю неділю червня, відбулися у Луцьку 13 червня.

Присутній на заході перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук привітав усіх присутніх зі святом та відзначив те, як йому приємно, що про медичних працівників не забувають у благодійному фонді «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк». Мовляв, як віце-меру йому доводилося спілкуватися з багатьма народними депутатами, але Ігор Палиця є дійсно тією людиною, яка багато робить для міста.

Зокрема, Святослав Кравчук розповів, що завдяки фонду цього року уже більше 300 дітей мали змогу відпочити у Буковелі, а до кінця літа ця кількість збільшиться (усього заплановано оздоровити 1000 учнів, як уже повідомляли ВН). Окрім того, він додав, що завдяки підтримці фонду на території Луцька облаштовують 5 футбольних полів, а понад 2 мільйони гривень передбачили на матеріальну підтримку лучан, які цього потребують.

Не забувають у фонді і про працівників сфери охорони здоров’я. Так, своєю чергою, головний лікар Луцького пологового будинку Михайло Токарчук зазначив, що у «Фонді Ігоря Палиці – Новий Луцьк» допомогли і з облаштуванням реанімації, а невдовзі вирішать і питання придбання обладнання для лабораторії у дитячій реанімації.

Заступник голови правління благодійного фонду Ірина Констанкевич передала вітання та подяку від засновника фонду, народного депутата Ігоря Палиці за щоденну працю. Адже саме від працівників пологового будинку залежить майбутнє міста.

Вона зазначила також, що у закладі реалізовуватимуть декілька програм «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк». Наразі одна з них діє - надання матеріальної допомоги батькам для виходжування недоношених дітей.

Згадуючи слова Михайла Токарчука щодо нового обладнання, Ірина Констанкевич відзначила, що наразі ведуться перемовини з постачальниками, а вже до кінця серпня у пологовому будинку з’явиться апаратура вартістю приблизно 300 тисяч гривень. Окрім того, 40 медиків зможуть також відпочити у Буковелі.

Після цього семеро працівників пологового будинку отримали відзнаки та премії від фонду. Відзначили медиків і Луцька міська рада та керівництво закладу.














Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
той Показати IP 13 Червня 2013 17:53
палиця бачу господ тоже інтерисує..як би не палиця не знаю як те місто б вижило..
Дон Давидович Показати IP 13 Червня 2013 18:07
Краще подивись як Єремеев і Івахів піаряться - зроблять на 2 рублі, а розпишуть - на мільйон.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus