USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шиба вірить, що Томенко допоможе вплинути на Азарова

4 Червня 2010 09:03
Луцький міський голова Богдан Шиба подякував заступнику голови Верховної Ради України, народному депутату України Миколі Томенку за «чітку та однозначну позицію у справі підтримки постанови Верховної Ради України «Про відзначення 925-річчя міста Луцька Волинської області».

Про це повідомив департамент інформаційної політики Луцької міської ради.

Шиба від імені всієї територіальної громади міста Луцька висловив «щиру вдячність» Миколі Томенку за добрі справи, які він робить на благо Луцька. «Яскравим свідченням прихильності до лучан та ініціатив нашої громади стала Ваша чітка та однозначна позиція у справі підтримки постанови «Про відзначення 925-річчя міста Луцька Волинської області». Підтримка цього проекту… – це значною мірою і Ваша особиста заслуга», - пише Шиба Томенку.

«Позитивне голосування з цього питання в парламенті засвідчує правильність дій міської влади з проведення належної підготовчої роботи до відзначення Дня міста Луцька на державному рівні. Протягом 2009-го і п’яти місяців 2010 року міська рада здійснила ряд організаційних заходів, підготувала і подала пакет документів, необхідних для прийняття відповідного розпорядження Кабінету Міністрів України. Отримано відповіді від усіх профільних міністерств, що дало змогу перейти до другого етапу організаційної роботи» - каже Шиба у листі.

«Окрім того, міською радою було підготовлено та подано до Національного банку України пакет документів, необхідних для виготовлення та введення в обіг ювілейної монети, присвяченої 925-річчю міста Луцька. Національний банк України включив виготовлення ювілейної монети «925 років м.Луцьку» у план випуску монет України та сувенірної продукції на 2010 рік», - розповідає луцький мер Томенку.

«Щиро вірю, що завдяки Вашому сприянню, підтримці народних депутатів України від Волині та міста Луцька, усіх наших земляків-волинян уже найближчим часом буде прийняте відповідне розпорядження Кабінету Міністрів України щодо відзначення 925-річчя міста Луцька, яке лучани планують здійснити у третій декаді серпня 2010 року, в рамках урочистостей з нагоди Дня міста та 19-ї річниці Незалежності України», - йдеться у листі Богдана Шиби Миколі Томенку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хохма Показати IP 4 Червня 2010 09:10
Щиро вірю, що до того часу мер насититься відкатами від приватних перевізників і працівники ДЕПо отримають зарплату.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus