USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Студентку СНУ відзначило Міністерство. ФОТО

16 Квітня 2013 19:05
Голову Волинської обласної Колегії Всеукраїнської студентської ради, студентку Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Ольгу Кревську за внесок у розвиток студентського самоврядування та молодіжної політики відзначили подякою у Міністерстві освіти і науки України.

Вручив лучанці подяку начальник відділу гуманітарної освіти Міністерства освіти і науки України Сергій Храпатий 14 квітня під час конференції Всеукраїнської студентської ради при Міністерстві освіти і науки України, яка відбувалась на базі Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка.



За словами лідери студентської ради, участь у конференції взяли представники кількох навчальних закладів Волині: голова студентської ради Луцького національного технічного університету В’ячеслав Педченко, заступник голови студентської ради Луцького інституту розвитку людини університету «Україна» Василь Радішевський, голова студентської ради Володимир-Волинського педагогічного коледжу імені Агатангела Кримського Анна Приступа та голова студентської ради Ковельського промислово-економічного коледжу Олег Кравчик.

Кревська розповіла, що на засіданні Всеукраїнської студентської ради розглядались питання стосовно роботи студентського об’єднання та органів студентського самоврядування України, їх участь у всеукраїнських студентських заходах, а саме: Всеукраїнського студентського саміту інвестиційних проектів «Молодь. Освіта. Бізнес», громадських ініціатив «Зробимо Україну чистою» та «Серце до серця».



Лідерка студентського руху розповіла, що найважливішим моментом конференції було обрання голови Всеукраїнської студентської ради визначали якого делегати з усіх регіонів України, які представляли органи студентського самоврядування у своїх вишах.
Окрім цього, делегати конференції взяли участь у тренінгових програмах, які стосувались розвитку студентського самоврядування, формування лідерських навичок та сучасних медіа-технологій в органах студентського самоврядування.

Кращих студентських лідерів України відзначило подяками Міністерства освіти та науки України.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus