USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Супермаркети безплатно роздаватимуть пакети для сміття і рукавички

28 Квітня 2010 12:24
Поліетиленові пакети для сміття та рукавички роздадуть 30 квітня в супермаркетах міста всім небайдужим лучанам, хто зголоситься прибирати сміття в парку 900-річчя Луцька.

«У парку 900-річчя Луцька маса проблем: сміття і чимало повалених дерев, які перекрили русло річки Сапалаївки. Парк розіб’ємо на дві частини і прибиратимемо», - сказав заступник міського голови Борис Сорока.

У зеленій зоні також збиратимуть сміття, підрізатимуть кущі. Машиною із лебідкою витягуватимуть із русла річки звалені дерева, розрізатимуть їх і вивозитимуть. Колоди обіцяють використати на облаштування Луцького зоопарку. Сміття із парку завезуть на станцію перевантаження комунального підприємства «Луцькспецкомунтранс».

За попередніми підрахунками, на роботи із прибирання парку мають вийти від 150 до 200 працівників підприємств, установ та організацій міста, студентів та школярів. Прибиратимуть парк і прихожани Свято-Дмитріївської церкви, яка розміщена в зеленій зоні.

Реєстрація бажаючих облагородити парк розпочнеться о 9.45 за мостом через річку на вулиці Відродження. Прибиральникам також проведуть інструктаж із техніки безпеки, щоб уникнути нещасних випадків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Показати IP 28 Квітня 2010 15:11
в тому парку нема ні одного смітника! поставили б смітників і не тре було б збирати кучу народу і техніки...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus