USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Сиділи без води через вперту сусідку

12 Липня 2011 10:01
Мешканці багатоквартирного будинку у мікрорайоні ДПЗ в Луцьку кілька днів сиділи без води через свою сусідку – вона пошкодила водопровід, переплановуючи свою квартиру.

Про це розповіла начальниця відділу звернень громадян Луцької міської ради Лариса Карп’як в ході оперативної наради в мерії у вівторок, 12 липня.

Чиновниця доповіла: ще 28 червня в групу оперативного реагування «15-80» надійшла скарга про затоплення квартир по стояку від мешканців 11-ї та 15-ї квартир з будинку на вулиці Бенделіані, 3а.

При обстеженні фахівці з ЖКП №2 виявили, що затоплення виникло через протікання з квартири №19. Після цього жеківці одразу перекрили холодну воду на стояк та гарячу на весь будинок.

Проте, як зазначила Карп’як, власниця 19-ї квартири не допускала працівників ЖЕКу до сантехнічних мереж у своєму помешканні, мотивуючи свою поведінку тим, що в її оселі зроблений дорогий та якісний ремонт.

Вона була переконана, що протікання не могло статись через неї, тому і не реагувала на прохання ні працівників ЖКП, ні сусідів.

Відтак мешканці будинку протягом кількох днів залишалось без водопостачання.

«Як з’ясувалось пізніше, власниця квартири №19 провела самовільне перепланування квартири, через яке виникло пошкодження мережі», – розповіла Карп’як.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus