USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Центр Луцька обіцяють закласти бруківкою

8 Червня 2011 16:29
У Луцьку розпочався ремонт Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка.

Через тиждень тут уже буде нова покрівля, а до Дня незалежності України планується провести утеплення фасаду, зробити декоративну штукатурку та замінити вікна, - повідомили у Луцькій міській раді.

Про це йшлося під час огляду окремих об’єктів Луцька, де розпочато ремонтні роботи, який провели луцький міський голова Микола Романюк і голова Волинської ОДА Борис Клімчук.

До дня Незалежності біля драмтеатру збираються облагородити територію навколо театру, зокрема, від пам’ятника Лесі Українки до Свято-Троїцького кафедрального собору викладуть бруківку. У міськраді кажуть, що бруківку викладуть завдяки фінансовій підтримці Ігоря Палиці.

Окрім того, за інформацією видання ВІП, Микола Романюк повідомив, що Театральний майдан – в оренді комерційної структури до 2013 року.

«Я з ними весь час веду переговори. У нас був інвестор, який був готовий зробити підземний перехід, який вкрай потрібний для міста. Вони готові самі зробити перехід, але із торгівельною площею. Нема питань. Якщо вона не буде задівати зелених насаджень і пам’ятника, не буде підходити під самий собор, то такий варіант можливий», – продовжив градоначальник.

«Зовнішній вигляд повністю буде збережений», – сказав Романюк, наголосивши, що тільки за цих умов він підпише проект про будівництво підземного переходу.

Окрім того Романюк запевнив, що наступного тижня літнього кафе, де торгують пивом, на Театральному майдані не буде.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Цукерман Показати IP 8 Червня 2011 16:53
Треба на все погоджуватись, хоч 10% з обіцяного може виконають, і то добре.
Віктор Показати IP 8 Червня 2011 16:56
ну значить грошики розкрадуться і ще кілька років буде у нас в центрі все перекопане, але не зроблене
Гість Показати IP 8 Червня 2011 22:35
Інтересно скільки зданого проекту вийме Романюк, Шиба вийняв з головування 2 будиночки за Стиром в районі цегельного заводу і все тільки за "скромну" зарплату держслужбовця Голови міської Ріди
Мастер Показати IP 9 Червня 2011 08:43
Тут задумана гарна схема - спочатку обкладуть весь майдан плиткою, а через півроку перериють для будівництва підземного комплексу, щоб КРУ не могло перевірити обєми робіт і використаних матеріалів. І гроші чесних платників податків в опу.
Роман Показати IP 9 Червня 2011 09:55
Цікаво, дійсно бруківкою чи цементною плиткою? В Україні чомусь прижилася підміна понять - на цементну плитку чомусь кажуть бруківка. Хоча цим цементом у Європі не викладають центри міст, а стежки у приватних садибах перед гаражами
Я до Роман Показати IP 9 Червня 2011 11:31
+1 ! Здається і так можна здогадатися, що ніякої бруківки не буде.
Йолкі-Палкі Показати IP 9 Червня 2011 10:53
А чи хтось з дописувачів, був у підвалах, що під драмтеатром? І знає, яка там ситуація?! (вся вода після "гарного" дощу зі всього Театрального майдану потрапляє під фундаменти будівлі,особливо з боку Будинку просвіти).У недалекому 96 -му вже тоді були окремі тріщини у несучих стінах, що кулак можна було засунути. Однак, у нас як говориться-поки грім не гряне... І щорічне підняття рівня грунтових вод звичайно робить свою чорну справу. Так що рийте-рийте ями для підземних точок, і буде у вас, як на вул.Вахтангова:вирили "розумники" одної колись продвинутої хвірми штучну водойму, порушили водний баланс і в результаті постійно стоїть вода в льохах, підвалах, підземних гаражах платників податків. І кожен справжній луцький чиновник скаже: підняття грунтових вод - це наслідок глобального потепління, таяння снігу в Гімалаях чи льодів в Антартиді. P.S. Роман влучно сказав про так звану "бруківку". Пройде років 5-10 і вона геть посипиться, як було видно і по ВОЛІ, і по стометрівці...
Exaboto до Йолкі-Палкі Показати IP 9 Червня 2011 11:19
що ви говорите? Якщо все нормально зробити ніякої води в підземці не буде.
РЕАЛІСТ Показати IP 9 Червня 2011 12:59
А Кривицького завод по виготовленню бруківки знову запрацював? Чи він і не зупинявся? Пацани, я не в курсі...:) Зроблять красиво - будемо дякувати владі. А дельфінів у фонтан не повернуть? На фіга там підземний перехід? Поясніть хто-нубуть. Дякую.
myk2 Показати IP 25 Серпня 2011 13:14
зверніть увагу на фасад драмтеатру (при сонячному освітленні). Поверхні з вулиці Хмельницького і готелю виглядають як витоптане поле!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus