USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Центр Луцька знову хоче орендувати фірма депутата. ДОКУМЕНТИ

17 Червня 2013 08:20
Із клопотанням поновити договір оренди земельної ділянки на Театральному майдані строком на п’ять років звернулося до влади ТзОВ «Торгівельний центр «Магніт», генеральним директором якого є депутат Луцької міськради Сергій Волик, - пише IA ZIK.

У секретаріаті Луцької міськради зареєстрували проект рішення про поновлення договору оренди землі ТОВ «ТЦ «Магніт» для будівництва та обслуговування підземних пішохідних переходів, торгівельного комплексу, підземної парковки автотранспорту та реконструкції Театрального майдану.

Площа земельної ділянки на центральній площі Луцька чимала – понад 0,6 гектара. Згідно з Єдиним державним реєстром юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, генеральним директором ТзОВ «Торгівельний центр «Магніт» є депутат Луцької міськради Сергій Волик.

Земельну ділянку для створення підземного торгівельного комплексу міськрада віддала в оренду ще 18 червня 2008 року.

Однак жодного будівництва з того часу так і не розпочалося. У 2008 році вартість робіт оцінювали приблизно у 30 мільйонів доларів.

Водночас 6 червня минулого року стало відомо, що ТзОВ мало переробляти проект підземних переходів, відмовившись від частини землі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Корінний лучанин Показати IP 17 Червня 2013 08:55
Що за план, без підпису,без номера, без дати показують? Що за халява!? І таке викидають на сайт!!! Це якийсь КРІТ завівся і підкидає цю інфу. А цей,так званий гендиректор Волик, очевидно є підставною особою для дерибану площі. Цим хлопцем хтось керує!100%. Вартість 30млн.грн- це до кризи! Зараз ці гроші нехай Волик і компанія собі в одне місце поставлять!! ЗАЛИШІТЬ В СПОКОЇ ТЕАТРАЛЬНИЙ МАЙДАН! ЗБЕРЕЖІТЬ ТАКИМ ЯК Є ДЛЯ ІСТОРІЇ І НАЩАДКІВ! ПОРУЧ ЗНАХОДИТЬСЯ СВЯТО-ТРОЇЦЬКИЙ СОБОР, якому вже 250 років!!
Лучанину до Корінний лучанин Показати IP 17 Червня 2013 09:41
Ти не знаєш хто ним керує? Чернецький Партія "Свобода" дуже "чесний, народний, патріот" і всяке таке. Богу дякувати в мери не пройшов, а то б вже перерив весь майдан!!!
Луцьк Показати IP 17 Червня 2013 09:35
Ось для чого пруться в депутати! Народ, не думайте, що заради вас і не чекайте від них вирішення людських потреб! Порозганяи іх всіх ср..ним віником!!!!!!!!
Костя Показати IP 17 Червня 2013 11:31
При Шибі взяли в оренду, потім відмовились, частину території вже прихопив ЦУМ (Палиця) от тепер, поки решту територій не роздали пробують вернутись до того ж питання!
Корінний лучанин до Костя Показати IP 17 Червня 2013 13:05
Цікавий поворот У ЦИХ ТЕМНИХ АФЕРНИХ СПРАВАХ!ЛУЧАНИ ТУТ,ДЛЯ НИХ ВИЯВЛЯЄТЬСЯ НЕ ПРИЧОМУ!ТАК СОБІ МАСА, ПІШЛИ ,,,!? ОЦЕ НЕПОДОБАЄТЬСЯ ! БРАТВА ЩО ХОЧЕ ТЕ І РОБИТЬ! І ВСЕ ПІД ПРИВОДОМ ІНВЕСТИЦІЙ для МІСТА! ХАМСТВО, БЕЗКУЛЬТУРНІСТЬ,ЗНЕВАГА ДО ЛУЧАН, ДО МІСТА РАДИ БАБЛА, ЩОБ ПРИХОПИТИ ЩЕ ТЕРИТОРІЇ ! СТАРОВИННИЙ СОБОР ПОРУЧ!!! СОВІСТІ НЕМАЄ У ЦИХ БАНДЮКІВ! Театральний МАЙДАН бачив багатьох відомих людей: Чорновола В.М., Софію Ротару, Ю.Тимошенко,В.Кличка, гурт "СОКОЛИ",фестиваль "ОБЕРІГ" і багато інш. Але цих ВАРВАРІВ_РУЙНІВНИКІВ і при цій владі може не пережити!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus