USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Ковелі буде центр допомоги колишнім «зекам»

31 Серпня 2010 13:39
У Ковелі буде центр для бездомних громадян - заявив ковельський міський голова Сергій Кошарук на міжвідомчій нараді у обласній прокуратурі

Про це 31 серпня інформує інтернет-видання «Волинська правда».

За словами Кошарука, зараз обговорюється питання по пошуку приміщення для створення спільно з громадськими організаціями центру бездомних громадян, які повертаються з місць позбавлення волі. «Адже у них, як правило, не має приписки і, як правило, вони залишаються поза увагою», – каже мер Ковеля.

Крім того, мер міста залізничників заявив, що у вересні цього року хочуть відкрити безкоштовну юридичну консультація не тільки для дітей і підлітків. «Не тільки для дітей і підлітків надаватимуться консультації, але і для усіх, хто не має коштів. Можна буде звернутися до адвоката, аби отримати правову допомогу», – зазначив Кошарук.

Разом з тим Сергій Кошарук констатував, що сьогодні є недостатньою координація роботи з депутатами міськради. «Адже була розроблена виконкомом програма «Безпечне місто», яка передбачала створення спеціальної комунальної служби, яка би дбала за громадський порядок і благоустрій. Однак на депутатській комісії така ініціатива була відхилена», – зауважив Кошарук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus