USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькому парку вибиратимуть «Першу леді Волині»

17 Червня 2010 15:20
У Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки 26-27 червня відбудеться обласний етап ХІІ Всеукраїнського фестивалю «Студентська республіка 2010».

Про це інформує ІАЦ «Луцьк».

Організовує фестиваль обласна організація «Народно-демократична ліга молоді» за підтримки міського голови Богдана Шиби та обласного управління у справах сім’ї молоді та спорту.

«Студентська республіка» відбуватиметься в форматі мульти-фестивалю. Буде створене наметове державне утворення, яке має свої закони, органи влади, територію, валюту й інші атрибути держави.

«Головна мета фестивалю – сприяння зміцненню громадянського суспільства через розвиток у молоді культури громадської участі та демократичних цінностей, а також активне залучення студентів до формування нового громадянського суспільства», - кажуть організатори «республіки».

Під час фестивалю відбудеться кубок з брейн-рингу, квест, відносно нова і досить популярна гра «Мафія», Dj-парад, турнір із дебатів, вибори студентського мера і студентського парламенту.

Кульмінацією фестивалю стане четвертий студентський конкурс краси «Перша леді Волині -2010». По завершенні на його сцені виступлять відомі луцькі гурти.

До участі у фестивалі запрошуються представники усіх волинських вищих навчальних закладів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus