USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцькому СІЗО - «день відкритих дверей». ФОТО

11 Вересня 2013 16:33
Заступник начальника управління ДПтС в області підполковник внутрішньої служби Юрій Безушкевич та виконуючий обов’язки начальника Луцького СІЗО капітан внутрішньої служби Андрій Януль організували посадовим особам Волині огляд четвертого внутрішнього посту.
Гостям СІЗО показали камери, де утримуються неповнолітні ув’язнені та жінки, бібліотеку, молитовну кімнату, відділення соціально-психологічної служби, навчальний клас, медичну частину, кімнату матері та дитини, їдальню. Під час обходу камер, посадовці спілкувалися із неповнолітніми ув’язненими та ув’язненими жінками, повідомили у прес-службі управління ДПтС в області.
До слова, 10 вересня Луцький слідчий ізолятор відвідали заступник начальника Головного управління юстиції в області Олексій Остапчук, представник обласної спостережної комісії Олександр Кондрацький, начальник Луцького міського управління юстиції Богдана Довгополова.
Начальник відділення майор внутрішньої служби Валентин Тиндюк здійснив екскурсію відділенням соціально-психологічної служби. Зі свого боку посадові особи поінформували про роботу організацій, які вони представляють, щодо роботи із засудженими та особами, які звільняються з установ виконання покарань.
Олексій Остапчук, який є також представником Урядового уповноваженого у справах Європейського суду в області, розповів засудженим господарської обслуги про міжнародні правові документи, що стосуються дотримання прав людини, роз’яснив порядок звернень до Європейського Суду з прав людини, а також порядок подання апеляцій до місцевих судів.
Олександр Кондрацький надав інформацію про порядок звернень до обласної спостережної комісії для осіб, які були звільнені з установи. Заступник начальника управління ДПтС в області Юрій Безушкевич поінформував про те, яка допомога надається при звільненні засуджених із установ виконання покарань та слідчого ізолятора.
Посадовими особами був організований особистий прийом засуджених господарської обслуги і надали їм індивідуальні правові та інформаційні консультації.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus