USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькому виші оберуть найкрасивішу. АФІША

28 Травня 2013 13:30
Заключний етап конкурсу «Міс університету – 2013» відбудеться 29 травня о 16:30 у приміщенні Палацу культури Луцька. Тут обиратимуть найкрасивішу студентку Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Організатором свята є Первинна профспілкова організація студентів СНУ, дійство відбуватиметься під патронатом «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

Метою заходу є розвиток творчих та інтелектуальних здібностей студентів, формування естетичного смаку глядачів і учасників.

На глядачів чекає цікава програма. Змагатимуться красуні у конкурсах «Представлення», «Ерудиція», «Сучасна україночка», «Новинка сезону», «Вихід у купальниках», «Сузір’я талантів», «Дефіле у весільній сукні».

Запрошуються усі охочі!

Призи переможцям – сертифікати на відпочинок у Буковелі від благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Александр Показати IP 28 Травня 2013 14:11
Три вопроса по теме: 1. Все ли вузы Луцка планируют провести подобные конкурсы? Может пора включить их в учебную программу? 2. Будут ли конкурсы противоположного пола? 3. Не планирует ли фонд Игоря Палицы спонсировать проведение субботника по уборке территории и отправить в Буковель его победителя? То же относительно лучших студентов вуза по итогам успеваимости и научных работ? А вообще - очень достойное мероприятие и для вуза, и для фонда! Это не Нью-Васюки построить))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus