USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцькраді не можуть зарадити мешканцям будинку без тепла. ВІДЕО

25 Жовтня 2013 13:13
Мешканці п'ятиповерхівки, що на вулиці Шевченка, 37а, і досі платять за опалення, сидячи з холодними батареями.

Попри те, що опалювальний сезон за офіційними даними розпочався ще 30-го вересня, цей будинок і досі не опалюється, інформує ТРК «Аверс».

Як Волинські Новини повідомляли раніше, тепло у квартири постачає котельня ПАТ «Електротермометрія».
ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЧАНИ ВИХОДЯТЬ ІЗ КВАРТИР, ЩОБ ГРІТИСЯ НА ВУЛИЦІ
Люди, які проживають у п’ятиповерхівці,розповідають: опалення у їхніх квартирах вмикають тільки під Новий рік, або ж тоді, коли на вулиці дуже сильний мороз.

Дізнатися, чому у їхніх квартирах немає тепла, лучани прийшли до керівництва заводу. Проте їх проігнорували. Зв’язатися із головою наглядової ради Юрієм Малихіним мешканці не змогли, секретар повідомила, що він дуже зайнятий. Не вийшов пан Малихін і до журналістів. Заявив, що на камеру пояснювати свої дії не збирається, мовляв, завод - його територія, тому і порядки тут встановлює він. Тим паче, надворі температура вище восьми градусів, тому опалювати будинок він не збирається.

Розмова по телефону з головою наглядової ради ПАТ «Електротермометрія» Юрієм Малихіним: «Ви розумієте, що ви прийшли до мене до дому і ставите свої умови? Звертайтеся в прокуратуру, тоді приходьте. А я ще раз говорю. Як тільки середньодобова температура буде нижча від вказаної у графіку, розробленому нами з міською радою, я їм включу опалення. Тим більше, вони платять суто за тепло, яке я їм поставляю».

Тим часом мешканці 37-го будинку про оплату тепла говорять зовсім інше. Вони віддають свої кошти навіть коли батареї холодні.

В міській раді пояснили, що із керівництвом ПАТ «Електротермометрія» вже мали розмову. Заступниця міського голови Лариса Соколовська розповіла, що на теплопостачання мешканці скаржилися з 13-го жовтня.

До слова, через проблеми із теплопостачанням ще у 2008-му році міська влада збиралася неподалік побудувати котельню. Проект коштував майже три мільйони гривень. Проте втілити його в життя так і не змогли, як переконуть – через кризу. Тож чиновники обіцяють, що можливо в наступному році почнуть знову працювати над побудовою котельні. А поки - ситуація залишиться такою як є.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанка Показати IP 25 Жовтня 2013 13:41
"яке я їм поставляю" - просто "Цар і Бог" - в одній особі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus