USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцькраді створять антикорупційний відділ

30 Жовтня 2013 15:10
Положення про відділ із питань запобігання та виявлення корупції, зв’язків з правоохоронними органами Луцької міської ради підтримали під час 46-ої сесії міськради.

Депутати це питання активно дискутували. Так, Андрій Осіпов зазначив, що очільник відділу Роман Крохмаль «служитиме» команді міського голови. На його думку, порушується принцип конкурентних засад під час призначення службовців. Депутат вважає, що найкращим начальником відділу міг би бути представник громади.

На думку депутата Павла Данильчука, створення відділу не змінить кардинально ситуацію з корупцією, тому він закликав колег не підтримувати положення.

Міський голова Микола Романюк повідомив, що створення відділу не призведе до роздування штату, а в майбутньому він планує ще більше скорочення в апараті міської ради. Він запевнив, що кінцевого рішення щодо того, хто очолить нову структуру немає, а 98% працівників міськради прийняли на роботу на конкурсних засадах.

Депутати все ж підтримали проект рішення під час повторного голосування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Штефан, Луцьк Показати IP 30 Жовтня 2013 17:50
І у Нововолинську теж! А очолить антикорупційний відділ міський голова Віктор Сапожніков. :)))
Лучанин Показати IP 30 Жовтня 2013 20:06
Правильно, давно вже на часі, а то одного дзеркала вже не достатньо!
Григорій Іванович Показати IP 30 Жовтня 2013 20:51
"меру Луцька дорікали за те, що він створив новий відділ спеціально під колишнього начальника Луцького УМВС та екс-члена виконкому Романа Крохмаля"- а під кого ж? Тепер Крохман буде давати професійні консультації як і рибку з,їсти і в тюрму не сісти!. До виборів ще далеко!
иван Показати IP 31 Жовтня 2013 00:48
а хіба може Крохмаль и в увс працювати и в миські раді ? ніц нерозумію чи зараз так можна ?
Сolonel Показати IP 31 Жовтня 2013 10:42
З органів Рому "попросили" в квітні. Тепер буде "боротись" з корупцією в міськраді. Комар носа не підточить. Все буде комільфо, коли за справу береться професіонал цієї справи. А то фінансові потоки йдуть через різних дрібних клерків
иван до Сolonel Показати IP 31 Жовтня 2013 11:42
дякую -то буде страшний відділ -всі корупціонери геть зникнуть разом з ромком

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus