USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцькраді виділили землю під будівництво храму

30 Жовтня 2013 16:43
Земельну ділянку у Луцьку для зведення храму надали релігійній громаді Волинської ікони Божої Матері Волинської єпархії УПЦ.
Відповідний проект рішення підтримали депутати під час 46-ої сесії міської ради, що відбулася 30 жовтня.
Релігійній громаді надали дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування храму на вулиці Львівській, 71.
Депутат Юрій Вега зазначив, щодо земельної ділянки були суперечки між ДП «Волинський облавтодор» та громадою. Зі свого боку начальник управління земельних ресурсів міської ради Сергій Шабала відповів, що жодних суперечок не було і підприємство відмовилося від прав оренди. З його слів, для будівництва церкви надають ділянку на 14 соток меншу, ніж та, якою володіло ДП «Волинський облавтодор».
Депутат Сергій Сівак повідомив, що на електронну пошту міськради приходив лист від підприємства, у якому йшлося про те, що воно готове поступитися ділянкою, якщо йому сплатять 505 286 гривень за знесення будинку на цій ділянці.
Начальник управління земельних ресурсів запевнив, що цього робити не доведеться.
У підсумку - депутати підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
дідо Показати IP 30 Жовтня 2013 17:30
Тепер депутати медальку отримають від іноземної церкви. Філіали Кремля відкриваються по всій країні.
діду Показати IP 30 Жовтня 2013 17:37
тож написано для тупих...що УПЦ - Українська Православна Церква. Тож про шо мова?
віра Показати IP 30 Жовтня 2013 18:47
Чуеш це дійсно російськс церква а не украінська та і скільки треба церков невже не вистачае місця для молитви у вже існуючих
вірі до віра Показати IP 30 Жовтня 2013 22:30
по віруючому кажу....пише...читай...Українська Православна Церква!!!! Де в нас в Україні є Російська церква???....покажи і напиши!!! дякую
МАХА Показати IP 30 Жовтня 2013 21:27
найбільше прибутковий бізнес.
Олександр Показати IP 30 Жовтня 2013 22:01
Які ви усі дурні, попередні коментатори... Церква є церква - той, хто ходить у неї - молиться Богу і живе побожно: не краде, не лихословить, не ображає, живе мирно і чесно. А вам що треба? Щоб і далі бидлятина правила світом:
Василь до Олександр Показати IP 31 Жовтня 2013 00:49
Так бидлятина ходить також в церкву. Гріхи замолює. А потім можна бидлячити далі, до наступного походу в церкву. В православних найбільшим віруючим рахується людина, яка кожну неділю ходить в церкву, там чимбільш розмашисто хреститься, б'є поклони, ітд. Коли проходить/проїжджає повз церкву - хреститися обов'язково, причому неважливо яку церкву проїжджаєш. При цьому Біблію можна не читати, заповіді не виконувати, взагалі нічим релігійним не заморочуватися, бидлячити і жити як хочеться, на інших наплювати. Головне - ходити в церкву, щоби люди бачили, що ти набожний прихожанин!
Квітка до Олександр Показати IP 31 Жовтня 2013 07:52
Дурні і бидлятина це не лихословство і не образа?
shain Показати IP 6 Листопада 2013 17:25
давно потрібно прирівняти церкви до бізнесу (як зроблено в цивілізованому світі) та зобов’язати їх сплачувати податки нарівні з іншими, а землю давати лише в оренду за гроші, а не безоплатно назавжди, а то порозводили на кожному кроці, ступити нема де

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus