USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку демонтують торговий павільйон

19 Червня 2013 16:27
Торговий павільйон «Борсучок», що на вулиці Кравчука, власники повинні знести у зв’язку з порушенням земельних і будівельних норм.

Про це стало відомо під час виконкому Луцької міської ради 19-ого червня.

За словами головного архітектора Луцька Юрія Казмірука, торговельний павільйон «Борсучок» споруджений з порушеннями законодавства, і у власника відсутні правові документи на розміщення споруди. Окрім того пасаж має неналежний вигляд.

Натомість секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт зазначив, що власниця збирала підписи місцевих мешканців щодо продовження діяльності.

Однак депутат Роман Романюк зауважив, що пасаж розміщений на його виборчому окрузі, тож він знає про цю проблему: «Там справді є земельні порушення, і будівельні норми порушені. Торговий кіоск - удвічі ближче до будинку, ніж можна. Підприємець зніс зелені насадження. Мешканці прилеглих будинків зібрали 270 підписів проти функціонування цього закладу і лише 12-17 «за».

У підсумку члени виконкому вирішили, що торговельний пасаж на вулиці Кравчука необхідно демонтувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Грыцько Показати IP 19 Червня 2013 16:50
А вот, если бы назвали павильон «БАРсученок», глядишь, и демонтировать не надо было…
депутат Показати IP 19 Червня 2013 19:04
це комусь треба...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus