USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку дітлахи зі «Світлинки» показали, на що здатні. ФОТО*

29 Травня 2013 17:08
Вихованці Центру раннього інтелектуально-естетичного розвитку «Світлинка» мали нагоду відчути себе справжніми художниками, презентувавши у Луцьку свої полотна.

Експозиція робіт учнів Центру «Світлинка» у межах урочистих заходів з нагоди 10-річчя від дня створення закладу відбулася в Палаці культури Луцька 29 травня.

За словами керівника мистецької студії Центру «Світлинка» Олени Сенів, підсумковий випускний бал у Центрі влаштовують щороку. Щоправда, для цьогорічних урочистостей обрали тему «Бал іграшок».








Тож, під співзвучною назвою «Мій улюблений казковий герой» відбулася й виставка художніх робіт малюків. Зокрема в арт-студії «Світлинки» підготували понад 60 полотен. Авторами стали дітлахи віком від 3 до 14 років.











«Цікавість цієї виставки полягає в тому, що це - живописні полотна акриловими фарбами, що досить непритаманно для дітей такого віку… Робота на живописних полотнах вже в такому віці викликала відчуття відповідальності. Тобто кожна дитинка стає ніби дорослим художником, поринає в цей світ», - розповіла Олена Сенів.








Так, кожен із вихованців у своїх роботах використав декоративні елементи. «Навіть батьки приходили і хотіли доторкнутися до цієї роботи своїх дітей і потім включалися в роботу, допомагали, самі робили декоративні елементи, приносили. В світ казки хоче поринути кожен: і дорослий, і дитина», - поділилася викладач.

Окрім того, Олена Сенів зазначила, що цьогоріч всіх малих художників вирішили нагородити однаковими дипломами і не визначати переможця.







Своєю чергою, керівник Центру раннього інтелектуально-естетичного розвитку «Світлинка» Тетяна Кривицька розповіла, що для неї сьогоднішнє свято – подвійне, як і хвилювання. Так, окрім 10-річчя закладу, вона святкує ще й випуск зі школи своєї донечки. «Це, напевне, - перший такий серйозний випуск, коли діти від одного року прийшли в школу і зараз закінчують її у п'ять років», - зауважила вона. Наразі ж у школі навчається більше 100 дітей.







Щодо методик навчання, Тетяна Кривицька зазначила, що Центр «Світлинка» є завжди новаційним. Так, одним з найбільших здобутків останніх років вона назвала відкриття фотостудії та розвиток вокальної студії.

«Дітки там вже навіть кліпи знімають, самі режисують їх. Вихованці цієї студії – наша гордість, вони є дипломантами всеукраїнських і міжнародних конкурсів», - додала Кривицька.








Опісля виставки розпочався концерт, під час якого малята показали усім присутнім, що вони не тільки чудові художники, але й непогано володіють танцювальною та вокальною майстерністю.

Варто додати, що оцінити творчість своєї доньки, яка навчається у «Світлинці», прийшли й Ігор та Тетяна Єремеєви.








До того ж, привітати із ювілеєм Центру Тетяну Кривицьку прийшов і колишній мер Луцька Антон Кривицький.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
КОРОЛЕВА Показати IP 29 Травня 2013 18:40
Тетяна,як завжди, розкішна)))
світлинка до КОРОЛЕВА Показати IP 29 Травня 2013 20:20
таке враження, що вона сама собі це написала
КОРОЛЕВА Показати IP 29 Травня 2013 21:52
це написала жінка жінці, як не дивно, шановна "світлинка"
мама вихованця світлинки Показати IP 5 Червня 2013 14:30
Тетяна,справді дуже розкішна жінка!!!!Не всім дано такими бути!!!! А Світлинка найкращий заклад у Луцьку!!!!Велика подяка Тетяні Кривицькій за цей теплий куточок для наших діток!!!!!
мама Показати IP 25 Вересня 2013 19:13
Світлинка жахлива, відошення дуже зверхне.
Тато Показати IP 31 Липня 2017 12:58
Жахливий садочок не пробуйте навіть водити туди дітей. Розводять на гроші. Це бізнес а не садочок. Нажаль в Луцьку один з найгірших. Директриса дочка бувшого мера. Цим все сказано.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus