USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку на автостоянку падає асфальт

28 Травня 2013 12:36
Автомобілісти Луцька скаржаться, що на автостоянку, яка знаходиться під мостом на вулиці Рівненська, падають глиби асфальту.

Про це повідомила директор департаменту «ЦНАП у Луцьку» Лариса Карп’як під час оперативної наради у мерії 28 травня.

За її словами, в групу оперативного реагування «15-80» телефонували небайдужі водії і просили вирішити проблему з мостом на вулиці Рівненська у Луцьку. Мовляв, там здійснюють неякісне механізоване прибирання, а на автостоянку під мостом сиплеться асфальт.

Загалом же протягом останніх двох тижнів з 13 по 26 травня на адресу міськради надійшло 886 телефонних звернень, із них – 200 інформаційно-консультативного характеру.

Так, 245 дзвінків стосувалися діяльності КП «Луцькводоканал». Так, лучани зверталися щодо відсутності водопостачання, заторів на зовнішніх каналізаціях. Ще 54 рази скаржилися на ДКП «Луцьктепло» щодо, зокрема, зупинки бойлерних та неналежну температуру подачі гарячої води. Через перебої в електропостачанні 37 звернень надійшло до ПАТ «Волиньобленерго».

Також 137 звернень стосувалися діяльності департаменту ЖКГ та ЖКП міста. Так, лучан непокоїли незаасфальтовані дороги та відсутність розмітки на пішохідних переходах.

Окрім того, мешканці міста просять вирішити проблему громадських вбиралень на Театральному майдані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ugg cyber monday Показати IP 1 Грудня 2013 02:25
nice articles

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus