USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку навчать святкувати українські свята

7 Червня 2013 10:28
Семінар на тему «Традиційні українські свята» відбудеться 8 червня у Луцьку.

Про це повідомили у прес-службі ВОО «Національний Альянс».

Основна мета семінару - відродження та збереження культурних традицій української нації.

Свято в українській народній традиції завжди займало провідну роль. Кожне з них має свої особливості, традиції та обряди, які в наш час втрачають свою самобутність та автентичність. Тому учасники семінару матимуть змогу дізнатися більше про українські свята та традиції їх проведення.

Отож семінар відбудеться у суботу, 8 червня, о 14:00 у Луцьку за адресою Драгоманова, 1 у рамках кампанії «Традиційна Україна».

Організатор заходу - молодіжна громадська організація «Національний Альянс», за підтримки управління культури Луцької міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
андрiй76 Показати IP 7 Червня 2013 11:25
А що там вчити?..Наливай та пий...Краще б навчили як заробляти "ЧЕСНО НЕ КРАДУЧИ"пристойну зарплату у нашій дибільній,корумпованій державі щоб було за"ЩО"святкувати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus