USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку обіцяють реконструювати Привокзальну площу

6 Липня 2011 13:47
Услід за реконструкцією залізничного вокзалу в Луцьку та будівництвом надземного переходу над залізничними коліями, в місті планують провести благоустрій майдану перед вокзалом.

Про це під час засідання виконавчого комітету 6 липня повідомив головний архітектор міста Юрій Казмірук.

Він зазначив, що назріла необхідність звести весь комплекс робіт, який складається з трьох проектів – реконструкції Залізничного вокзалу, добудови мосту над коліями до ТЦ «Караван» та благоустрою Привокзального майдану.

Казмірук зазначив, що відповідно до проекту реконструкції вокзалу, який переміг на конкурсі, передбачається облаштування усіх необхідних технічних служб в приміщені вокзалу, влаштування мансардного поверху, проведення робіт по благоустрою території, яка знаходиться у користуванні Львівської залізниці.
Завершення реконструкції площі передбачається у першому кварталі 2012 року.

«Є необхідність проведення робіт по благоустрою Привокзального майдану, починаючи від вулиці Привокзальної і кінчаючи залізничним вокзалом… Необхідно звільнити площу від тих прибудов, надбудов, насамперед вирішити організацію транспортного і пішохідного руху. Проектом благоустрою передбачити зелені насадження, можливість пішохідного і транспортного доступу до пішохідного мостового переходу», - каже чиновник.

За словами Казмірука говорити про строки і вартість благоустрою майдану зарано, адже треба скласти проектно-кошторисну документацію. Ймовірно, що необхідні кошти до бюджету планують закласти на наступний рік.

Нагадаємо, пішохідний перехід, фінансувати який згідно з угодою оренди повинна волинська облспоживспілка, планують добудувати до Дня незалежності. Прописана в угоді вартість робіт становить 1,3 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Iгор Показати IP 6 Липня 2011 19:23
От i славно, хоч не буде соромно за вокзал i площу )
Знаючий Показати IP 6 Липня 2011 20:25
Підтримую ініціативу архітектора та міського голови, реальна робота котру необхідно було розпочати ще років 5 тому

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus