USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку розчистять 5,5 кілометрів повітряних ліній електромереж

9 Жовтня 2013 18:46
Роботи з розчистки охоронних зон повітряних ліній електромереж у Луцьку продовжуватимуться в жовтні, - інформують у прес-службі міськради.

Зокрема, у жовтні, відповідно до графіка, заплановано розчистити 5,5 кілометрів повітряних ліній електромереж 0,4 кіловольт на трансформаторних підстанціях:
50 – Волі, Шопена, Степана Бандери;
73 – Винниченка;
132 – Супутника, Цегельна, Потебні;
319 – Волі, Бічна, Коперніка, Вавілова;
331 – Наливайка;
332 – Заводська, Профспілкова, Дубнівська;
336 – Богомольця, Ковалевської, Леонтовича;
342 – Теремнівська, Вереснева, Мисливська;
351 – Селищна, Червоноармійська.
Крім того, у жовтні, відповідно до графіка, заплановано розчистити 1,2 км повітряних ліній електромереж 10 кВ на вулицях: Сенаторки Левчанівської, Нахімова, Стефаника.

Роботи виконуватиме Луцька міська філія ПАТ «Волиньобленерго», згідно з розпорядженням, підписаним Луцьким міським головою Миколою Романюком.

Охоронні зони повітряних ліній електромереж розчищають з метою створення належних умов їх експлуатації та запобігання нещасних випадків, спричинених впливом електричного струму.

Відповідно до цього ж розпорядження, керівникам підприємств, установ та організацій міста, незалежно від форм власності та підпорядкування, фізичним особам, підприємцям, власникам та користувачам земельних ділянок доручили забезпечити доступ до земельних ділянок для виконання робіт з розчистки охоронних зон повітряних ліній електромереж.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus